Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

buka, niestety nie mam u kogo zostać. W tej zapyziałej Golinie jedyne wyjście jest do sklepu albo do babci. Zdziwiłbym się jakby mieszkały tu jakieś fajne dziewczyny. W sumie jedna mi się podobała w gimnazjum, ale już zapomniałem o tym.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, nie ma to jak twoje opowieści o ex-chłopakach. :P

Ja mam taką już trochę zżółkniętą pralkę. Może kiedyś nauczę się ją obsługiwać.

Ja nie mam pojęcia jak się obsługuje pralkę i nie mam zamiaru zgłębiać tej tajemnej wiedzy. Jest w niej szufladka i trzy przegródki, nie wiem po co aż trzy, więc żel do prania leję po trochu do każdej z nich i jeszcze trochę do bębna. Potem odpalam program "bawełna" i jazda.

Jak głosi jedno z praw Murphy'ego; "Jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest to głupie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, niestety nie mam u kogo zostać. W tej zapyziałej Golinie jedyne wyjście jest do sklepu albo do babci. Zdziwiłbym się jakby mieszkały tu jakieś fajne dziewczyny. W sumie jedna mi się podobała w gimnazjum, ale już zapomniałem o tym.

o,to lipa,ale u mnie możesz posiedzieć w kuchnii.jest całkiem przyjemnie,choć nie ma dziewczyn.za to jest piwko i kot-okazjonalnie,znaczy że okazuje się czasem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to jakiś czas temu napisałem w podpisie. Zacząłem wykonywać obowiązki domowe, przez co nie ściągam na siebie złości mamy. Chodzi ogólnie o praktyczne umiejętności. Zaczęło się od tego, że zrobiłem dzień bez komputera. Żeby wypełnić czas zacząłem sprzątać w domu i jakoś tak się zaczęło.

Tiber_Septim, ja nawet nie wiem jaki program włączyć. Moją zmorą jest też piec od centralnego ogrzewania, bo nie mogę rozpalić nigdy drewna na węglu.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym został na noc u jakiejś dziewczyny z jędrną piersią, w sumie to nie musimy się znać jakoś mocno co nie

-- 10 mar 2014, 03:18 --

jak mnie wkurwia, że mam jakąś złowieszczą kanapę w pokoju, jak tylko usiądę to wszelkie chęci idą w pizdu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniedziałek nie może być dobry D:

jak nie może jak może! Jeszcze tylko 5 dni i weekend! :mrgreen:

Kuźwa, chyba sobie zmniejszę tą dawkę leków bo sam siebie dobrym humorem niepokoję... :pirate:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co będzie jak przyjdzie dziewczyna z jędrną piersią,legniecie na kanapie i wszelkie chęci...

naprawdę przydałaby mi się jego głowa :105:

hej khaleesi & reszta pacjentów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.