Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

A więc panno Rewolucjo...

Dopadł cię KOD

Klątwa ołowianej dupy - Syndrom chorobowy charakteryzujący się magnetycznym przyrośnięciem dupska do krzesła,najczęstsze objawy to - marazm,zanik jakiejkolwiek motywacji,apatia,brak koncentracji,senność i ogólnie roz*ebanie mózgu stanem myśli "Tak mi się k*rwa nic nie chcę,że mogę tylko narzekać na to że mi się nic nie chcę" D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, shitstormowej rewolucji waćpanna nie robiła,także żadnych banów nie przewiduje

Co do jezusa, i boga - nie ma ich,wyjechali na wakacje do Las Vegas.

kupmitrumne, Niestety,nie mam pojęcia,sam też choruje na owy syndrom od lat.

Legendy mówią o legendarnym leku,substancji whatever zwanej "Kopem w dupę",która to powoduje wzrost motywacji,przełamanie KOD'u i wzięcie się za życie

cokolwiek to znaczy :bezradny:

Jednak jak uzyskać ową moc,nie wiem :C

I nie chcę mi się szukać leku D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by było zasnąć w końcu bez żadnych rewelacji w stylu gonitwy myśli czy tam inne sraki, eeechhhhhhhhhhhhhh 8)

a próbowałaś przed zaśnięciem skupiać myśli na czymś przyjemnym? sam tak robię i działa

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.