Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, Otóż to,potem by stopniowo opanować kule ziemską...z czasem.

Stworzyć nieugietą,pozbawioną emocji,armię bękartów szatana,by wszystkie armie i kraje odczuwały strach D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MalaMi1001, otóż to

Co do wstawania na kacu,zuo.

na_leśnik, Poranek piękny niczym te z XIV wieku,kiedy to wstawało się o poranku,a tam zdychający na dżumę lud,a obok stosy ciał,smród i śmirć,pikny poranek :105::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MalaMi1001, trochę jeszcze swędzi,ale jako tako spoko - goi się,jest git.

-- 06 mar 2014, 08:42 --

do roboty czas,miłego dnia D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a Tobie na kacu chce się wstawać? :P

Żartujesz chyba! Ja na kacu lepiej funkcjonuję niż po nie przepitej nocce :mrgreen: .

Kestrel, jęki kmiotków z rana jak śmietana. :pirate:

8477028.jpg

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żartujesz chyba! Ja na kacu lepiej funkcjonuję niż po nie przepitej nocce

Na kacu nie mogę nie wstać z wyra bo łupie czacha, a funkcjonuję jak ślepy w labiryncie, więc wiecie. A jeśli miałabym dygać do pracy jeszcze na takiej fazie to byłoby słabo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.