Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wykończony, Saraid, z ojcem nie mam dobrej relacji..on jest alkoholikiem...siostra daje mu na alkohol i papierosy więc jest dobra..ja wysłałam go 4 lata temu na leczenie więc jestem zła.. ja w sposób asertywny powiedziałam co mi leżało na sercu; a że ciotce brakło argumentów to zaczęła mnie wyzywać..co z tego, że mam prawo mieszkać w domu, kiedy inni uprzykrzają mi życie...

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co robicie ludziska kochane? ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, heeej co tam?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, hej :) Właśnie wróciłam z zakupów i mam zamiar ogarnąć chałpę i ugotowac obiad:D Chciałam jeszcze porządki w ogródku zrobić ale co chwile leje a teraz zrobiło się ciemno normalnie :roll:

A co tam u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja tez robilam obiad, bede robic ciasto a od jutra zaczynam pracę :yeah:

-- 16 wrz 2013, 14:23 --

Tyrr, w sklepie pracujesz?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, wow i jak ci idzie? ile masz urlopu?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja robie ciasto tak wszystkim smakowało jak zrobiłam w sobote ze robie znowu :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, jeśli raz na jakiś czas zjesz ciasto, nic się nie stanie, ważne, by było potraktowane jako jeden posiłek., np.2 śniadanie lub podwieczorek

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.