Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DarkMaster, :?:poem, aaaa ja to fanka jestem :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, nie wiem czy fajne

socorro, trochę daleko, na tyle daleko, że wolę wydać 7.50 i jechać PKS niż dać 3zł i wybrać się pociągiem do Konina. :)

trombeczka, nie oglądałem. Sprawdź na filmwebie. :great:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na filmwebie nei zawsze się sprawdza. Nie wiem, kto tam nie raz dodaje komentarze i gwiazdki ale spotkałam się już z tym, że wielka kicha miała sporo gwiazdek, a fajny film co najmniej mniej niż mieć powinien.

na tym polega subiektywna ocena.ile gwiazdek mozna dac filmowi, ktory lubilo sie w dziecinstwie? niestety nie ma to nic wspolnego z rzeczywistoscia, bo te rankingi bazuja na odczuciach a nie obiektywnej, rzeczowej ocenie. no ale w koncu sa dla ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.