Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, dzięki, podoba mi się jego styl malarski, chociaż znawczynią nie jestem.

Okropnie się czuję, takie życie widocznie. Matka ucieka z domu i jedzie do miasta, super. Kiedyś uwielbialam przebywać sama w domu, teraz nie umiem sobie zająć sama czasu. Myslalam zeby jechac z nią, ale mi zabroniła, no to nic, w porządku.

Jak się człowiek zmęczy, tak, to pomaga. Tylko najtrudniej się zmusić do jakiejś aktywności. A Ty jaki masz sposób? Ćwiczysz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eurydyka1, nie, nie pracuje..w zeszłym roku miałam wypadek w pracy, poszłam na zwolnienie; zwolnienie mi się skończyło i nie mogę znaleźć pracy; od października ide do szkoły; a Ty?

Ja mam urlop dziekański do lutego, ale jeszcze we wrześniu powinnam się zgłosić na uczelnię, żeby zapytać czy nie będę musiała np chodzić w tym semestrze na jakieś zajęcia, żyby wyrownac różnice programowe czy coś. Bardzo się tego boję, nie mam siły teraz siedzieć na zajęciach. Ale z drugiej strony nie mam żadnego planu na wypelnienie czasu do lutego..tzn mam, wyleczyć się, a raczej zaleczyć, ale na razie nic w tym kierunku nie zrobiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.