Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

odnośnie alterego:

skoro socorro, sorroco, skoro, soro:D

jetodik, masz coś do mojego nicku ? :mrgreen: wiedz, że jeśli masz coś do mojego nicku- masz coś do mnie. bój się! :twisted:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, masz na myśli awatar?

-- 01 wrz 2013, 19:46 --

jetodik, cała ta jego płyta jest bardzo dobra. ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, jednemu się podoba matka, drugiemu córka, trzeciemu- podoba się i matka i córka :P kwestia gustu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby Marilyn żyła w dzisiejszych czasach nie byłaby taką gwiazdą..byłaby za gruba według większości..

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, już wtedy wyróżniała się właśnie tym, że pomimo swoich krągłości, była bardzo kobieca i emanowała seksapilem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, jaka pozytywna z Ciebie kobitka :P co robisz w życiu? ;)

-- 01 wrz 2013, 20:42 --

Ramanujan, spoczko będę pamiętała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro pewnie, że jej kształty to był jej atut:) i umiała to wykorzystać:) nie bez powodu jest symbolem seksu po dziś dzień, ja ją lubię

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.