Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, grrehrrrr bardzo nie lubię jak tak piszesz o sobie. :evil:

no terapie alternatywne, to takie właśnie nie uznawane przez oficjalną medycynę, jakieś uzdrowienia, bioenergoterapie, homeopatia, czy jakoś tak :)

Ja też nie lubię, ale cóż zrobić? Bezsens mną kieruje.

A co do terapii alternatywnych to nie mam siły w nie wierzyć. Kiedyś jak byłam dzieckiem byłam u takiego " globalnego uzdrowiciela" i wiesz co myślę? To był zwykły szarlatan, który liczył na to , że ludzie uwierzą jego brednie. Przede wszystkim, że uzdrowi ze wszelkiego rodzaju bólów. Jedno wielkie gówno. Nie wierzę w te cukierkowe przepowiednie. Życie jest tu i teraz i jeśli ja je nie "przetrawię" to nikt za mnie tego nie zrobi..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gaz niezłe lepiej widziałem noże z na sprężynie ostrzem gość myśli, że wyciągasz kosę

a tu pstryk i jak z kuszy bach mu w gardło po tym masz dużo czasu by wiać :yeah:

Miałam tego całą masę. Interesowałam się trochę bronią. Tyle, że ja nie chcę nikomu zrobić krzywdy. Nawet wrogowi... Nie chcę żeby wyrzuty sumienia mnie zniszczyły do reszty już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru,

Kiedyś jak byłam dzieckiem byłam u takiego " globalnego uzdrowiciela" i wiesz co myślę? To był zwykły szarlatan, który liczył na to , że ludzie uwierzą jego brednie. Przede wszystkim, że uzdrowi ze wszelkiego rodzaju bólów. Jedno wielkie gówno. Nie wierzę w te cukierkowe przepowiednie. Życie jest tu i teraz i jeśli ja je nie "przetrawię" to nikt za mnie tego nie zrobi..

brutalne ale chyba prawdziwe :-| ja to się kilka razy łudziłem i dużo kasy wtopiłem tym uzdrwoicielom, wróżkom itp. :pirate:

a jaki masz gaz, chodzi mi o firmę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru,
Kiedyś jak byłam dzieckiem byłam u takiego " globalnego uzdrowiciela" i wiesz co myślę? To był zwykły szarlatan, który liczył na to , że ludzie uwierzą jego brednie. Przede wszystkim, że uzdrowi ze wszelkiego rodzaju bólów. Jedno wielkie gówno. Nie wierzę w te cukierkowe przepowiednie. Życie jest tu i teraz i jeśli ja je nie "przetrawię" to nikt za mnie tego nie zrobi..

brutalne ale chyba prawdziwe :-| ja to się kilka razy łudziłem i dużo kasy wtopiłem tym uzdrwoicielom, wróżkom itp. :pirate:

a jaki masz gaz, chodzi mi o firmę?

Nie wiem jakiś pieprzowy chyba. Ale wiesz czego się boję?, że jak przyjdzie co do czego to i tak mi gówno da... Bo taka sierotowata jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Nóż to niekoniecznie narzędzie do zabijania/krzywdzenia - sprawdza się też jako ratownicze,biwakowe,wyprawowe,biurowe i wiele innych ;)

Zgadzam się. Po dachowaniu nie mogłem rozpiąć pasów, więc rozciąłem je nożem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.