Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, konstytucji szukasz? u mnie koncowka wytrzymalosci psychicznej. chyba pojade na tabletach uspokajajacych dopoki On nie wroci, postaram sie sobie terapie szybciej zalatwic i wogole.

a to juz bym wolal chyba piwem sie zaprawic.

szukam konstytucji takiej wlasnej, wlasnego punktu odniesienia.

jak pije, to mi czasem niezle odpierdala. zaczynam sie popisywac, pajacowac no i czasem lapie dola. przed chwila bylam mimo to w trakcie picia piwa, bo stwierdzilam, ze tabletki wezme dopiero, jak bedzie zle. no i co? no i rozlalam je na polowe lozka :/ nie wiem, co zrobic oprocz wyprania poscieli i koca- pewnie i tak bedzie ladnie je*alo. swoja droga dobrze, ze redds, heeh, przynajmniej malinowo

a to w takim razie powodzenia! sama chcialabym znalezc. ale moze latwiej wykreowac...

I am just makin' up for what I never had

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry - otiweram! :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, kawa jest najlepsza o tej porze, póki jej nie wypiję działam rano jak na autopilocie :P

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja się zdziwiłem, bo przeważnie napoje energetyczne na mnie nie działają, a tu miłe zaskoczenie. Uratowało mi to życie, bo bym nie usiedział do tej pory co muszę. A ty, co tak wcześnie wstajesz? :P

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, do pracy 8)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, dzięki :yeah:

cześć Saraid, jak tam? uciekam do pracy, miłego dnia wszystkim życzę ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.