Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no ja na jej miejscu to bym chyba rzuciłam tą colą :P pół meczu? nieee.. conajmniej cały mecz i jeszcze chce obejrzeć Przeminęło z wiatrem i Titanica :angel:

Aranjani, no właśnie ja sie staram ograniczać, bo też tak pale :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po długiej negocjacji babsko poszło na ugodę... Co nie zmienia faktu że dziś muszę kuć w takim razie prezentację do wygłoszenia na czwartek. Ale to już będzie mi łatwiej ogarnąć :)

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, widzisz zawsze się jakoś uda :yeah:

Aranjani, u mnie w nikt nie pali to muszę palić za nich :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to faceci są dzicy... a kobiety też żartują poprzez to rzucanie, tylko w specyficzny sposob :mrgreen: brat nie musi oglądać jak nie chce :P o, albo zamieńmy to oglądanie na buty dla mnie :mrgreen:

-- 16 kwi 2013, 20:32 --

Aranjani, no ba :angel::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, rzucanie colą to jeszcze mogę zrozumieć , ale rzucanie ostrymi narzędziami to już w ogóle ubaw po pachy :P kupimy siostrze jakieś klapki , bo mamy ograniczony budżet :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a ktoś tu rzuca ostrymi narzędzami ? :angel: eej, dla mnie klapki, a osioł sobie chodzi z złotych kopytach? co za sprawiedliwość :-|:P ps. co to jest klabit? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ale się trzymac trzeba jakos. Wiem, że to bardzo trudne bo u mnie totalna czarna dupa... ale kurde... w końcu chyba musi zaświecić jakies słonce?! :smile: Przynajmniej staram się żyć taka nadzieją. Bo co innego pozostało :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.