Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wróciłam, asienajadłam :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_ja moje kupilam zupelnie zupelnym przypadkiem za dwa funty, uzywane z dwoma ryskami na kolkach i zakochalam sie od pierwszej jazdy i pieciu siniakow :) dzisiaj tez zaliczylam glebe (i to w sukience), smiesznie bylo ale reka boli (ochraniacze mi gdzies wcielo).

Za dwa funty? :shock: To ja tu szukam sposobu jak dobić do 4 stów:P

Czemu jeździsz w sukience... To niebezpieczne, nie tylko ze względu na możliwą glebę... :mrgreen: Długo jeździsz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, mam podobny problem, zwłaszcza że chcę kupić za jednym zamachem i rolki i ochraniacze i kask i torbę na wszystko :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :shock: ale z nog Ci zdjeli?

czesc.

-- 07 kwi 2013, 18:56 --

zna ktos jakies fajne gry mmo na slaby komputer to znaczy 2 giga procek, 500 ramu i slaba karta grafiki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nie no nie z nóg.:) W zimie przechowywałam rolki na strychu w kamienicy i tam ktoś mi zwinął.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, strych zostawili , ale zwinęli rolki, łyżwy i narty . Porażka

Co u Ciebie słychać?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ja wszystko kupowałam za grosze na słomczynie. Na szczęście już nie mieszkam w tej kamienicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_ kupilam na takim targu, ktory przyjezdza do Nas co tydzien na stadion :) dosc dobra firma nawet i jak na poczatek to spoko. kilka miesiecfy jezdze, tak amatorsko. nie odwazylam sie jeszcze nauczyc hamowac, poprostu jezdze sobie ;) w sukience ale takiej zwiewnej, tak wole albo w spodniach szerokich. jakby gleby bylo malo dzis to wlasnie sobie drzwiami przy*ebalam z calej sily w czolo:(

ja spadam, milego wieczoru.

I am just makin' up for what I never had

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, a to taka gry co sie gra przez neta tylko i sie instaluje programik wbija na serwer jakis i gra, przyklad wybierasz sobie rycerza i go rozbudowujesz, handlujesz z innym graczami, kupujesz mu miecze coraz lepsze, dodajesz umiejetnosci. podobno mocno wciaga wiec trzeba uwazac. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ja dzisiaj 3 książki kupiłam z a łączną sumę niecałe 30 zł. Jestem szczęśliwa z tego powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, no nowe!! "Starorzytne Peru" , "Dalziel & Pascoe" , "Anima Vilis".

-- 07 kwi 2013, 20:20 --

zmienny, ja mam 150km do wawy. Ale na Słomczyn jeżdze na okazje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, cos krecisz, samo starozytne peru ponad 30 dyszki. :smile:

ostatnio widzialem w biedronce bardzo tanie ksiazki, ale nie widzialem fajnych, same jakies poradniki smieszne i inne glupoty.

to rozumiem, ze tam ciekawe rzeczy i tanio mozna kupic w tym slomczynie, ale ja i tak nie lubie gield, za duzo tam ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nic nie kręcę!! W carrefourze wygrzebałam spod sterty innych książek. Czuję się obrażona. A miałam się spytać jak Ci się moja ostatnia fotka podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, nie gniewaj sie, myslalem po prostu, ze robisz mnie w balona, ale ok skoro tak piszesz, to wierze i zwracam honor.

fotka ladna, jednak zachody slonca wprawiaja mnie w smutek. 3 rzeczy zwrocily moja uwage.

1. slonce jest rozowe, :shock:

2. ktos tam stoi na wodzie, pewnie jakis ptak, ale wyglada jakby ktos chodzil po niej.

3. morze jest przechylone :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.