Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

nawet prosto wyszła :great:

-- 04 kwi 2013, 21:39 --

uciekam do wyrka, trzymajcie się cieplutko i kolorowych snów :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tylko dobranoc wpadłem powiedzieć :papa::papa::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, prosty osioł ze wsi :P:mrgreen: niech będzie ten mecz, a gdzie piwo i chipsy? :P

-- 04 kwi 2013, 21:50 --

wykończony, co Ty mi zrobiłeś z forum, takie dłuuuuugie teraz jest :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, za to na zgrabnych porównaniach się brat świetnie zna :P nie no żartuje troche mnie brat pocieszł.... ale jak to nie ma chipsów :evil::P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bez przesady, jedna jaskółka wiosny nie czyni :P ośle, masz mnie za konia? :evil::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kto to mówi :P żmije nie jedzą chleba dla koni, predzej konie :twisted: nie wiem jak się pisze, nie uważałam w szkole :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba leser :P ale ja taka głodna, że bym konia z kopytami zjadła :P ciiicho, żadnych woreczków, jutro mam rozmowę o staż, zejde na zawał i mnie trzeba będzie nosić :zonk:

-- 04 kwi 2013, 22:28 --

Saraid, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja to mówię :P chytrus? i to mówi ten co mi dał buta bez sznurówek :P

oj tam piwa, flaszke se kupie :mrgreen: jak wynegocjuje to może osłu troche siana kupię :P dobra idę spać, trzymaj kciuki czy tam... kopyta :mrgreen::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.