Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, wszystkim czy tylko mnie taki zaszczyt kopnął ? :P raczej , że jestem dobrym bratem , bo załatwiłem coś takiego :P

a co ja z tego będę miała? (tylko nie Ezila! )

trochę mnie zbiła siostra z tropu :? to co by siostra chciała ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uciekam do wyrka, trzymajcie się cieplutko :)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wandalizm,to nie to samo,co przykładni obywatele którzy łamią kije bejsbolowe na łbach niewinnych przechodniów >_>

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak przy wieczornym karmieniu Gruby (koszatniczka) mi uciekł z klatki i przed snem muszę go jeszcze znaleźć, damn it! :shock:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, uciekinier złapany, mogę spokojnie iść sapać! :great: do jutra!

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, cyaz

MamSwojePoglady, Czy używają także maczet do rozłupywania czaszek >_>?

Albo saperek/sztychówek?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, MamSwojePoglady, Też tak uważałem.

Szkoda że jest to też przedmiot obchodzony "po łebkach",bo można by każdemu dzieciakowi kondycje wyrobić,a tak..."grać,grać" - gdzie gry zespołowe to zawsze shit był dla mnie :mrgreen:

Zamiast wfu czy lekcji - Cały dzień na poligonie :lol: !

Ten mój wuf-ista to by się tam ze strachu zes...ał :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, pół żart pół serio :mrgreen:

Choć jak pomyślę,jakikolwiek cios siekierą w sfere witalną kończy się zgonem/kalectwem.

Nie powiem,trzeba mieć twardą psyche,by iść wymachiwać "toporkiem" ale jeszcze twardszą by walczyć z takim berserkiem bez jakiegoś pancerza albo broni palnej :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Mój nie,typ był wicemistrzem PL w dziesięcioboju i miał zapędy by iść do armii ale nie został przyjęty z jakichś tam powodów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Mój nie,typ był wicemistrzem PL w dziesięcioboju i miał zapędy by iść do armii ale nie został przyjęty z jakichś tam powodów :mrgreen:

niech zgadnę z powodu osobowości dyssocjalnej ? :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ja tam nie wiem czy w maju też śniegu nie będzie... ;)

ale dzisiaj kolejny szok... wychodzę rano z psami, śnieg do pół łydki, z nieba dalej sypie... nie no... masakra. I znowu latanie z łopatą przez cały dzień... wiosna wiosna :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prima aprilis juz był to teraz zima do domu, czasem to mysłe ,ze moze jak w Narni teraz 100 lat zima bedzie

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.