Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Jastrzębie] Proszę o kontakt osoby z nerwicą lękową

basia makowska1978

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mieszkam w Jatrzębiu Zdroju niedaleko Rybnika jeśli ktoś chciałby ze mna porozmawiać lub popisać na gg to podaję do mnie namiary. GG 1014721 e-mail:basiamakowska78@wp.pl Ja zmagam się z nerwicą już od prawie 4 lat i teraz znów przechodzę kryzys ale staram się jakoś pozbierać choć bez terapii na samych lekach jest to trudniejsze . Najgorsze jest to ze zaczęly mi się szumy uszne ale pomału już do nich się przyzwyczajam ale mój mąz mi nie wierzy że słyszę te piski i robi ze mnie wariatke i to najbardziej boli.Jak bliska osoba śmieje się z nas że coś sobie uroiła. A Ja nic sobie nie uroiłam. ponieważ do przewlekłego stresu miałam zapalenie zatok i to też miało wpływ z tego co mówi laryngolog na szumy uszne. A lęki swoje dołożyły. Brakuje mi kogoś z kim mogłabym sobie czasami porozmawiać bez strachu że mnie wyśmieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mąż to czasami nie ten, który ślubował Ci miłość w zdrowiu i chorobie? Nie chce Ci sprawiać przykrości, więc nie napiszę co o nim myślę. Masz pełne prawo szukać oparcia w kimś innym, skoro nie masz go w mężu.

Pozdrawiam i życzę zdrowia (żeby go kopnąć w d... to może się opamięta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj Basiu,

sama zmagam się z nerwicą lękową już trzeci rok. wiem jak to jest gdy otoczenie nie jest w stanie zrozumieć - lub nie chce - jak czuje się osoba chora.

jeśli masz ochotę chętnie z Tobą porozmawiam

gg 7464172

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Basiu, ja jestem z jastrzębia i powiem szczerze, że szukałam kogoś od nas ;) . Co do męża to mam podobny problem, czasami mówi że jestem wspaniała i że mnie kocha, a kiedy mam atak i okazuje się że jednak nie moge pójść z nim np. na zakupy do lidla to słyszę, że powinni mnie zamknąć na oddziale zamkniętym w Rybniku. Mam do Ciebie dodatkowe pytanie czy ty bierzesz jakieś leki i u jakiego lekarza sie leczysz? Pozdrawiam Karolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolino ja leczę się u lek. Trepki na ul. 1 Maja Taki szary budynek centrum terapii nerwic,depresji i uzależnień tak prowadzone są terapie i opieka psychologiczna. Mój mąż na samą wzmiankę o moim gorszym samopoczuciu czy o lękach to odsuwa się ode mnie. tworzy barierę między nami.Teraz dobiła mnie też ciotka jedyna osoba która mnie wspierała mówiąć że wszyscy w rodzinie przeze mnie cierpią i że krzywdzę mojego wujka Zbyszka nie wiem o co jej chodziło pytałam się wujka twierdzi że to bzdurdy. No fakt że ciotka mówiąc to była pijana, ale niby bo pijanemu wychodzi to co dana osoba naprawdę myśli o tobie. Jacek mówi że mam się tum nie przejmować ale dotknęło mnie to.

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 5:47 pm ]

Karolino pisz na moje gg najlepiej wieczorem,bo wcześniej siedzą przy komputerze moje dzieci i czasem mnie wołają a czasem nie. Najlepiej po 19 wtedy mam czas wolny jak zrobię już dzieciom kolację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi