Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

No to jest taki 4 litrowy słoiczek :D:D:D

Tylko nie wiem, czy wolicie kiszone, czy w occie. Ja preferuję kwasiury kiszone. Zrobiłam takie działkowe, pierwszy raz w occie jabłkowym z musztardą. Ale jeszcze nie otwierałam i nie próbowałam. Gdyby się okazały super smaczne, to może by pasowały?... A jak nie lubimy eksperymentów, to zabieram kiszone i wtedy mamy gwarancję, że będą ok.

(Ale zastrzegam, że zabiorę tylko jak będę jechać autem, bo ten słój jest prawie mojej wielkości ;))

Kiedyś wyjdziemy nieśpiąc

Poza to co nam się śni

I rozbłyśniemy aureolą

L. Janerka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest taki 4 litrowy słoiczek :D:D:D

Tylko nie wiem, czy wolicie kiszone, czy w occie. Ja preferuję kwasiury kiszone. Zrobiłam takie działkowe, pierwszy raz w occie jabłkowym z musztardą. Ale jeszcze nie otwierałam i nie próbowałam. Gdyby się okazały super smaczne, to może by pasowały?... A jak nie lubimy eksperymentów, to zabieram kiszone i wtedy mamy gwarancję, że będą ok.

(Ale zastrzegam, że zabiorę tylko jak będę jechać autem, bo ten słój jest prawie mojej wielkości ;))

To bierz te z musztardą :mrgreen: Spróbujemy :D

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wiem wiem ale to nie daje gwarancji że nie zrobię maniany i nie spierdzielę z pociągu albo nie zacznę się dusić :roll: No ale spoko powoli ogarniam to i tamto.... robię zwiady co do opieki nad psem i właśnie towarzystwa w podróży... Ka_Po mnie namówiła :mrgreen: ale póki co na 100% nie gwarantuję nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.