Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

A jak tam z miesiącem, czy większość nadal chce lipiec (mnie pasuje ) :D .

Sabaidee powiadasz " w stodole na sianku"... socjalizm też miał czasami piękne strony :D . Teraz mniej siana w stodołach i portfelach :why: .

Uśmiech pozwala nabrać dystansu do Życia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze by się było spotkać w gronie Ludzi ,którzy potrafią cię zrozumieć a nie tylko się "dziwują"(co pan powie,poważnie,

niesamowite,nie wierzę , to nie możliwe itp.itd. :roll: ) oraz wymienić spostrzeżenia a może i dobre sposoby :idea: na okiełznanie nie zdyscyplinowanego mózgu :D + :evil: + :shock: + :yeah: + :hide: + :mrgreen: = :?::!: .

Uważam ,że spotkanie na łonie natury będzie ciekawsze i bardziej urozmaicone niż tylko w czterech ścianach.

Mam nadzieję ,że dojdzie do spotkania. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ale miejsce już mamy.. ;)

Kto inny nam da darmowy nocleg?

No dobra, ale jaki to jest nocleg? Noce w maju i czerwcu bywają chłodne. Część na pewno z tego powodu wymięknie. Znam fajne miejsce w Borach Tucholskich. Nazywa się śmiesznie, bo Sworne Gacie. Z Chojnic można za 3 złote dojechać busem. Piękna okolica, jezioro i las. 4 lata temu za pokój dwuosobowy płaciłem 50 złotych czyli po 25 od głowy. To nie są takie wielkie koszty.

W zeszłym roku (w czerwcu) byłem na zlocie z innego forum w Borach Tucholskich i płaciliśmy za nocleg po 20zł (domki drewniane z WC i prysznicem). W tym roku też już jeden zlot forumowy zaliczyłem (Toruń), ale chętnie wybrałbym się na kolejny :). Tylko szczerze mówiąc wolałbym coś innego niż środek lasu ;).

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To rzeczywiście kusząca propozycja ale trzeba się liczyć,że od początku wakacji ceny będą wyższe.

Kasiątko na razie się nie odzywa i nie wiadomo czy coś się nie zmieniło. Może trzeba przedstawić dwie możliwości spotkania, i zobaczyć, która opcja będzie pasowała większości :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trzeba przedstawić dwie możliwości spotkania, i zobaczyć, która opcja będzie pasowała większości :105:

Tak czy inaczej dobrze było by, żeby ktoś zajął się, może jeszcze nie organizacją, ale choćby pilotowaniem projektu "Zlot" i sondowaniem możliwości :P .

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje w tym tygodniu sie spotkac, bo po 21.05 juz nie spotkamy sie w pelnym gronie :cry::lol:

Cóż, pozostaną Ci najbardziej po... no, znerwicowani :mrgreen: .

Czekam w takim razie na konkretne propozycje odnośnie miejsca i terminu.

Dużo zależy od miejsca zamieszkania uczestników zlotu. Mnie z Warszawy wszędzie jest mniej więcej jednakowo daleko ;) . Osobiście preferuję góry, ale rozumiem, że ktoś znad morza nie będzie tym zachwycony. A może Góry Świętokrzyskie?

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tej pory wolno nam idzie, nie mamy konkretnego terminu,tylko w przybliżeniu lipiec, nie mamy pełnej ilości chętnych,nie mamy miejsca Zlotu i żadnej rezerwacji(na ostatni moment może być ciężko bo tak się składa,że lipiec to pełnia sezonu) :( . Brak decyzji czy pole namiotowe czy domki (mimo mojego PW kasiątko się nie odzywa,mam nadzieję ,że u Niej wszystko OK). Moim zdaniem należy szybko przegłosować konkretny weekend lipca i znaleźć miejsce gdzie są w miarę tanie domki plus możliwość biwakowania, bo wtedy niezdecydowani zawsze mogą skoczyć w ostatniej chwili pod namiot.

Proszę o konkretne i szybkie propozycje (najpierw odnośnie terminu i chętnych osób, później fajnego miejsca :idea: )

Pozdrawia chętny na zlot Waplo :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może zacznijmy od listy osób, które reflektują na taki zlot :D ? Wtedy okaże się, czy to w ogóle ma sens. Bo żeby spotkać się w 4-5 osób nie potrzeba organizować zlotu, ale wystarczy umówić się gdzieś na piwo w środku Polski :P .

Od jutra się za to wezmę obiecuję

To kiedy nadejdzie "jutro" ;) ?

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4.ona3566- ale tylko jeśli to będzie Toruń, Warszawa okolice.. dalej się nie ruszam:D

To trochę zawęża nam teren, ale... nigdy nie byłem w Biskupinie, a od dawna chciałem się tam wybrać :D . A chyba mieściło by się to odległościowo w podanych okolicach ;) .

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.