Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, lily was here napisał(a):

Napisała te określenia w cudzysłowie wiec raczej wiadomo ocb.

apteczne sa super jesli chodzi o wszelkie alergie, azsy itd.jak najbardziej, co do takich innych celow w stylu przeciwzmarszczkowe to chyba nie widziałam za dużo takich produktow, oni sie chyba skupiają na różnych ‚problemach’ typu właśnie trądzik itd.

Tak. Widzę, że to zauważyłaś, bo nigdy nie wierzyłam w magię odmłodzenia nawet przez krem za 1978 zl

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Normalność nie jest kwestią statystyki.

Wielki Brat patrzy. ~ George Orwell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Nie chodzi o odmłodzenie,.czy zniwelowanie zmarszczek. Nie mam ich. Bardziej zależy na ujedrnienie, wygładzenie lub jak piszesz elastyczność. Niektóre z takich kremów mają jakieś działanie np lift. No ale nie tylko takich kremów szukam. Wgl chodzi jaka firma ma że tak powiem dobre kremy. I tutaj może być "zwykły" nawadniający. U mnie się sprawdziły tego typu przez ostatni miesiąc jakoś z yope i Bielendy. A do Bielendy mam jakąś słabość, nie wiem..używałam różnych kremów. Nie wiem natomiast co myśleć o Miya. Jest to niedroga, Polska. Mam kilka serum od nich, ale coś mi nigdy nie szło używanie serum. Kosmetyki mają tanie jak barszcz, ale coś mnie nie przekonuje. Nie wiem czemu.

O jeszcze uzdrovisco mi sie przypomniało z polskich marek, na żadnym sie nie przejechałam ;) chyba w rośku dostepne chociaz pewna nie jestem (w hebe na pewno).

co do miya dla mnie przerost formy nad treścią, choc pewnie zależy od produktu no i w sumie mam dość spoko krem od nich na dzień matujący, zapowiada sie b dobrze ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, lily was here napisał(a):

O jeszcze uzdrovisco mi sie przypomniało z polskich marek, na żadnym sie nie przejechałam ;) chyba w rośku dostepne chociaz pewna nie jestem (w hebe na pewno).

co do miya dla mnie przerost formy nad treścią, choc pewnie zależy od produktu no i w sumie mam dość spoko krem od nich na dzień matujący, zapowiada sie b dobrze ;) 

od miya mam sera, których prawie nie używam i mgiełkę/tonik matujący 😜 

a macie jakieś ulubione odżywki/maski do włosów?

Do przyszłości, czy przeszłości, do czasów, w których myśl jest wolna, w których ludzie różnią się między sobą i nie żyją samotnie. Do czasów, w których istnieje prawda (…) Z epoki identyczności, z epoki samotności, z epoki Wielkiego Brata, z epoki dwójmyślenia pozdrawiam was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie od zawsz emolientowa róża od anwen, lubię też garnier bananową i tę zieloną maskę też z garniera, no a tak to też loreal, gdy szukam szybkiego wygładzenia i proteinowo emolientową miałam ostatnio od jakiejś firmy flow, czy glo flow nie pamietam nazwy, ale mniejsza. mam włosy kręcone, ale teraz na keratynie i szukam różnych odżywek, emolienty, proteiny, humektanty. Chcę je odbudować, dużo mi odpadło od rozjasniania i też sporo skróciłam, ale teraz dużo urosły i są w miarę dobrym stanie, no ale trzeba pilnować, bo chcę trochę zapuścić. NIe pamiętam jak wyglądam w długich 😜

w hebe są te kallosy, dobra cena, ale nie wiem, czy są warte uwagi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi