Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

Co do tych czasopism to moja babcia miała niezła kolekcję Przyjaciółek z takimi naprawdę starymi wydaniami włącznie i zawsze z siostra to wygrzebywałyśmy i czytałyśmy po 100x to samo 😀

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hahaha, ja mam jeszcze cienie do powiek od ślubu 😂

Nie dziwie sie. Tego sie kurwa nie da zużyć.

legenda głosi ze ktos to wykończyl? Już nie wspominając o tym, żeby było to w terminie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Co do tych czasopism to moja babcia miała niezła kolekcję Przyjaciółek z takimi naprawdę starymi wydaniami włącznie i zawsze z siostra to wygrzebywałyśmy i czytałyśmy po 100x to samo 😀

U mojej babci pamiętam jedynie Burde w ilościach kosmicznych a najstarsze wydania z 1950 któregoś albo 1960 któregoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie dziwie sie. Tego sie kurwa nie da zużyć.

legenda głosi ze ktos to wykończyl? Już nie wspominając o tym, żeby było to w terminie

Ło pani, ja mam gdzieś schowany przedpotopowy zestaw trzech cieni do powiek Pollena po matce. Podejrzewam, że nadal dałoby się ich użyć bez uszczerbku na zdrowiu 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

U mojej babci pamiętam jedynie Burde w ilościach kosmicznych a najstarsze wydania z 1950 któregoś albo 1960 któregoś.

O na tym to moja mama jeszcze swetry robiła jak bylam mała.

a zajebiste robiła te swetry 

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ło pani, ja mam gdzieś schowany przedpotopowy zestaw trzech cieni do powiek Pollena po matce. Podejrzewam, że nadal dałoby się ich użyć bez uszczerbku na zdrowiu 😄

Hahaha oddaj do muzeum prl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tina długopis wąsy makijaż:D dzwonki z tylu gry i tapety. I dziwki na telefon też były 

Matko, jakie dziwki?

Filipinke pamietam, to jeszcze gazeta z czasow PRLu. Moja mama to kupowala. A mieliscie teczke w kiosku ruchu gdzie pani wam odkladala gazety? To chyba tez w PRLu, bo pamietam z dziecinstwa, ze chodzilam po te odlozone gazety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Matko, jakie dziwki?

Filipinke pamietam, to jeszcze gazeta z czasow PRLu. Moja mama to kupowala. A mieliscie teczke w kiosku ruchu gdzie pani wam odkladala gazety? To chyba tez w PRLu, bo pamietam z dziecinstwa, ze chodzilam po te odlozone gazety.

Może te jęczące laski z 070072772? (Kurfa, śpiewam sobie ten numer tak jak w reklamie 😂).

Teczki jeszcze w latach 90 funkcjonowały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Matko, jakie dziwki?

Były były zawsze tam gdzieś na dole ostatniej musiały być. Nr tel i gola babeczka. Nie wiem też przypadkiemprzypadkiemczy w gazecie Super Express nie ma golych bab nadal na okładkach. Znaczy pardon z czarnym paseczkiem cenzury 😆

Przyjaciółki i tony małych książeczek przyślij przepis. W necie się śmiali z tych też pseudośmiesznych historyjek od widzow 

A perfumy konwaliowe tak.... Ale kosmetyk który się nigdy nie kończy to cienie to phi wygrywa puder w kuleczkach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Filipinke pamietam, to jeszcze gazeta z czasow PRLu. Moja mama to kupowala.

Bo pierwsze wydanie było w 1957 roku. xd

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jaha. Taki pierwszy internet. Sprawdzało się program tv, numery totolotka i krzyżówki na Łączce Telezajączka 😍

Ja pamiętam że na jakiejś stronie z numerem jakimś konkretnym były oferty pracy. 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

A pamietacie telegazete? Nie wiem po co to bylo, ale wydawalo sie nowoczesne.

Taaaak. To był internet millenialsow 

Jak to po co 😛 podobno z więzieniem można sie było tam porozumieć 

22 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jaha. Taki pierwszy internet. Sprawdzało się program tv, numery totolotka i krzyżówki na Łączce Telezajączka 😍

O jeszcze ten zajączek 😀 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi