Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję waszej podpowiedzi. Czy ktoś z was potrafiłby mi wyjaśnić dlaczego baby bo nie powiem kobiety, bo kobiet już dawno nie ma. Dlaczego Baby są dziś tak popierdolone, umawia się na spotkanie, pisze, rozmawia, po czym nagle coś w tym pojebanym łbie się odkleja i nagle z niewiadomych przyczyn przestaje się odzywać. Czy to jest jakaś nowa moda że ona nie może użyć mózgu i napisać "słuchaj nie mam ochoty na dalszą rozmowę, dzięki powodzenia" Tylko pojebany łeb nagle się przestaje odzywać i chuj wie o co chodzi. Jak mnie to wkurwia szału dostaje po prostu przez takie jebane qrwy.

shadow_no udzielił ostrzeżenia jetson za tę odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@jetson Zostałeś zghostowany. ja po 80 razie przestałem liczyć i czasem tylko mam takie napady a porozmawialbym z kobietą, a potem przypominam sobie ze filmy SF są bardziej realne, a czasem to już zapominam żeby próbować nawet.

Podobno przyczyny ghostingu leżą często po stronie tej osoby która to robi ale nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestancie sie zachowywac dziwnei to moze one przestana sie nie odzywac. 

pewnie tez jak wiekszosc facetow wybieracie te ladniejsze od siebie wiec ona maja czesto lepsze opcje od was. 

jak ktos sie z wami spotyka i przestaje odzywac to moim zdaniem sa dwie opcje:

- znacznie sie roznicie od tego co sadzil czyli jakies zdjecia sprzed 10 lat albo sprzed 10 kg

- zachowujecie na spotkaniu dziwnie i widac ze cos z wami nie tak moze to byc desperacja i one uciekaja

jak ktos idzie na spotkanie tzn. ze wstepnie mu pasujecie wiec na tym spotkaniu okaazuje sie ze cos w zachowaniu albo wygladzie odbiega od wyobrazenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

to nie do mnie ja nie robie bo mnie na wysypiskach internetowych nie ma :D

Wiesz ludzie mają różną definicję wysypiska widze. z apek randkowych społecznościowych się śmieją a używają sami kafeterii albo wykopu XD ale okej możecie sobie tak myśleć i żyć w tym świecie jak wam dobrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Wiesz ludzie mają różną definicję wysypiska widze. z apek randkowych społecznościowych się śmieją a używają sami kafeterii albo wykopu XD ale okej możecie sobie tak myśleć i żyć w tym świecie jak wam dobrze :D

na kafeterie czy na wykop wchodzisz dla beki posmiac sie z inceli nie zamierzasz z nimi dzielic loza :D czy wchodzi w interakcje pzoa internetowymi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, libed napisał(a):

na kafeterie czy na wykop wchodzisz dla beki posmiac sie z inceli nie zamierzasz z nimi dzielic loza :D czy wchodzi w interakcje pzoa internetowymi :D

Nadal uważam ze jedno ma jakąś wartość a drugie jest stratą czasu :D Ale ludzie są różni :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi