Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Uroki studiów. Dzisiaj się dowiedziałam, że studia zaliczają się w poczet emerytury, aczkolwiek bez składek oczywiście. I liczą nam za nie aż 8 lat. Może jednak dożyję emerytury. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Steviear,

On mnie też kocha.Bezgranicznie :D(póki go karmię i głaszczę)

fix'd

Midori, Oj,to ambitną długość życia masz,ja tak liczę że do max 50 coś,albo sam się sprzątnę.

:pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja tam poczekam aż się wszystkie tasiemce anime i seriale skończą. Ja MUSZĘ znać zakończenie, także szybciej umierać nie zamierzam. A i jeszcze mam sporo książek do przeczytania. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, O dziwo nie :P Jak jest głodny kocha mnie jeszcze bardziej xD

Nie wiesz co to miłość 8)

Jak umrze to wykonam jego odlew :)

Będziemy razem na zawsze!!!!

Marcin2013,

A w pracy? szkole? parku?mieście ?

Wystarczy że zagadasz i uruchomisz zycie towarzyskie,poznawając koleżanki.

Chybaże zależy Ci na czymś innym to po prostu ... idź na disco i ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, 100% otaku w otaku :mrgreen: !

trochę to potrwa.

Ale i tak wszystkie animy nie przeżyją długości mody na sukces :pirate::mrgreen:

-- 04 gru 2013, 23:38 --

Steviear, To masz ciekawego wszorza :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mody na sukces to ja nie oglądam. Ogólnie temat miłości, zdrad, powrotów etc. jest dla mnie ciężkostrawny. :P Z "babskich" seriali to ja chyba jedynie Czarodziejki i Gotowe na wszystko oglądałam. No i oczywiście anime z bishami, typu Free! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ziomal4321a, to poczekaj, aż Ci się jakiś przybłęda pod drzwi napatoczy. :mrgreen: Tak właśnie było z moim kotem. ;)

Niemożliwe, mieszkam na 4tym piętrze w bloku, a drzewa nie ma tak wysokiego wy wlazł przez okno :P

"Przeszłość to ziejąca otchłań, próbujesz od niej uciec, ale im dłużej uciekasz, tym głębsza, straszniejsza rośnie za tobą. Jej krawędzie ocierają twoje pięty. Ale musisz odwrócić się i stawić jej czoła"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Steviear, sad story.

zawsze możesz odkroić sobie rękę i przywiązać kotu do nogi,to też będzie coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, Jo , jo :D

Marcin2013, To zacznij. Zacznij coś robić. Poszukaj sobie zajęć. Pochodź na jakieś warsztaty.

Może tam kogoś spotkasz.

Chyba ze wolisz wirtualnie.. To pewnie portale randkowe. Choć ja bym się w to nie babrała.

Kestrel, Tylko którą? :D Nie udźwignie tych gnatów xD

I tak jestem dla niego cięzarem :C

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie umiem przestac plakac. nie ma nawet miejsca, w ktorym moglabym to wszystko opisac, oczekujac pomocy, wsparcia.

jest mi trudno i bardzo cierpie. za kilka szczesliwych dni przyplacilam cala resztka radosci, jaka we mnie zostala i nie mam juz nic.

bardzo ciezko bedzie mi sie pozbierac. liczylam chyba na cud. czuje, jakbym nie zaslugiwala na nic lepszego, na zainteresowanie, troske, cieplo, uwage, uczucie, niby nic więcej niż sama probowalam dac, niby niewiele.. dla mnie to nieosiągalne. czuje sie samotna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Steviear, wszyscy jesteśmy ciężarami

Sztangami,sztangielkami,ciężarami wolnostojącymi,do wyboru do koloru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi