Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Wstałam jak księżna, zaszłam do toalety pachnącej różami. Usiadłam na tronie. Tron zmusił mnie do wyjścia. Umyłm zęby. Potem twarz,. Zawsze ta sama kolejność. Kuchnia przyciągała do zagotowania wody. Niestety express trzeba naprawić. Kawę zaparzyłam. Gorszka, bez mleka - siekiera. Zabrałam czarny, gorący płyn w kwiecistym kubku na górę, do swojej sypialni. Usiadłam na balkonie, zapaliłam żółtego camela. Podziwiam widok i pięknie nadchodzący dzień. Coś mnie ruszyło, by zejść na dół - chyba tron. Po załatwieniu sprawy z tronem z łazienki wyszłam. I co widzę za drzwiami. Miauczący, rudobiałoczarny koteł. A raaczej Kotka Gosia. Małgorzata weszła jak do siebie i pobiegła prosto do mojego pokoju. Wskoczyła na łóżko. Wiedziała, że dostanie przekąskę. Dostała trzy. Zwinęła się w kłębek i zasnęła twardym snem. Zaczęłam robić makijaż. Wyszedł dobrze. Dosyć mocny, ale taki lubię. Kota zostawiłam śpiącego uroczo. Poszłam do szmateksu. Nie wiedziałam, że znajdę tyle pięknych rzeczy. Sukienki, stroje kąpielowe i leginsy/dresy.  Jeszcze się skusiłam na nowe skrpetki w śmieszne wzory, takie dłuższe. Zrobiłam jeszcze w sklepie obok zakupy spożywcze. Zadzwoniłam po brata, żeby przyjechał po mnie, bo mam za dużo rzeczy. Zjawił się w 3 minuty, bo mieszkamy rzut beretem, ale z torbami bym nie przeszła 5 metrów. 

Jestem zadowolona z tych ciuchów. Większość przymierzyłam i są perełki 😛 

Teraz trzeba zrobić kilka prań i można chodzić.

W nastroju była zawsze szampańskim albo podłym. Same skrajności, nic pośredniego. Niektórzy mówili, że jest stuknięta. Drętwusy tak mówiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi