Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

To bardzo niedobrze-nie zlecili Ci dokladnych badan..by okreslic ,ktore to ANA?Przecież z tym nie ma żartow..Neurolog,rezonans,reumatolog..Przecież trzeba teraz wykluczyc każdą z tych chorób po kolei (Rzs,SM,Toczen,twardzina,nie wiem co tam jeszcze za cholery są)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reumatolog mi zleciła tylko:

P-ciała p/Chlamydia trachomatis

P-ciała p/natywnemu DNA

P-ciała p/granulocytarne pANCA

wyszły ujemnie i powiedziała, że nie wie, co to :?

nie wiem co napisać a chciałabym Cię trochę wesprzec :roll:

myślami jestem z Tobą

u mnie powtórka z wczoraj,urojenia choć jestem pewna że to mi się nie uroiło tylko z racji choroby tak się pocieszam

i fobia społ. nieustannie się zwiększa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak czytam o waszych rodzinach... to czuję się winna... winna temu że jestem chora, że sprawiam przez to rodzinie kłopoty. mamę mam wyjątkowo dobrą i ciepłą, starsza siostra chce pomagać. tylko kilka razy zdarzyło się żeby mama wytargała mnie za włosy czy zbiła rurą od odkurzacza. ojciec, babcia i ex to tylko część mojego życia. mam mamę, siostrę które mnie kochają i mimo to choruję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, jeśli ANA wyszły Ci pozytywnie to lekarz powinien skierować Cię na dalsze badania (np. tzw ANA 1)!!!

Haniu, obecność tych przeciwciał nie znaczy koniecznie, że ma się chorobę z autoagresji. Często ich występowanie jest spowodowane przewlekłą infekcją, z którą organizm nie może sobie poradzić.

Tak notabene - borelioza wywołuje choroby z autoagresji. :?

-- 31 sty 2011, 13:39 --

Haniu, widelców??!! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ogóle agresja rodziców względem dzieci jest NIENORMALNA, jaka to forma agresji by nie była...

Kasiu, kiedy kolacja z W.?

On chyba wie, że Tobie może zaufać, że Tobie może się zwierzyć... Wszak dla wszystkich innych, poza Tobą, jest tylko szefem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu, nie wiem, ale raczej nie w tym tygodniu.

Dzisiaj ma nastrój "choleryczny", bo się popstrzykał z Włochami, jutro go nie ma cały dzień, a w środę jedzie do Warszawy.

Zresztą ja muszę jeszcze zaliczyć fryzjera, paznokcie i zakupy ciuchowe :D

btw on nawet mojemu koledze z działu nie powiedział nic o tym co się dzieje :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kite, ja także uważam, że zachowania Twojej mamy zdecydowanie nie były zdrowe i normalne, nawet jeśli jednorazowe. zrównoważona emocjonalnie kobieta się tak nie zachowuje, tym bardziej w stosunku do swojego dziecka... :roll:

jeśli ktoś powinien czuć się winny to na pewno nie Ty...

-- 31 sty 2011, 15:20 --

Kasiu, a robiłaś jż WB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi