Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

Chojrakowa, Aniu, silne myśli samobójcze to bardzo nieprzyjemny stan, wiem to. Pocieszę Cię, że w przeciwieństwie do ogólnych stanów depresyjnych, zazwyczaj trwa najwyżej kilka godzin, więc niedługo powinno Ci przejść. Ale ostrzegam, że to, co czujesz, może być związane z nieregularnym braniem leków. Zażyj coś na uspokojenie i czekaj. Przejdzie za chwileczkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VI bardzo istotne jest osłuchanie się z językiem ...ja przez 6 tygodni byłem załamany ,wcześniej myślałem ,że mówię po angielsku .

A tu niespodzianka ,nie rozumiałem 70 % tego co oni mówili . Osłuchałem się i wszystko się zmieniło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki .

Korba taki metro mężczyzna ? Czy ogorzały pachnący potem (feromonami) i koniem cowboy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba taki metro mężczyzna ? Czy ogorzały pachnący potem (feromonami) i koniem cowboy ?

Ani to, ani to....

Mężczyzna mądry, opanowany, stabilny, godny zaufania, posiadający ugruntowany światopogląd, mający cele i odwagę by podejmować wyzwania... A jednocześnie troskliwy i opiekuńczy. Wcale nie ideał, bo może ulegać stresom i mieć zmartwienia, może nawet bywać szorstki, ale także w tym ma trzeźwe i rozsądne podejście do życia. Żaden pesudokarierowicz żyjący kasą i pracą, ale taki mający również własne pasje. Ktoś na kim można polegać i przy kim kobieta czuję się bezpiecznie i jest Kobietą przez duże K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde... muszę pisać pracę, nie mogę. Tak strasznie się denerwuję, że mi niedobrze, nie jestem w stanie jej pisać... Wzięłabym sobie coś na uspokojenie, ale nic nie ma w domu. :(:( Nie wiem, co mam robić, dostałam jakiegoś stuporu... Co Wy w takich sytuacjach robicie (jak macie nawał pracy, już nie możecie, ze zmęczenia kitujecie, a musicie ją zrobić i się strasznie denerwujecie...), żeby choć odrobinę się wyciszyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w szpitalu uslyszalam cos zupelnie innego.

Magnezu używa sie w probach samobojczych.Gdy użyjesz dużej ilosci w krotkim czasie może dojsc nawet do niewydolnosci nerek.

Są różne ludowe prawdy,ktore mijają się niekiedy z nauką :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi