Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

że przeprasza, że się nie odzywał, ale w tygodniu bardzo dużo się dzieje, a w weekend porządkuje mieszkanie i graty, które przywiózł z Katowic. i pyta jak się czuję i co nowego u mnie :105:

czuję się jak po masażu serca....

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acha, i jeszcze, że nie przeczytał mojego reportażu, bo chce mieć do tego spokój i ciszę, a nie czytać na szybko.

nie mogę odpisać odrazu, prawda? :mrgreen:

ja jeszcze nie jestem szczęśliwa. ale znaczy to dla mnie w tej chwili WSZYSTKO.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panna_Modliszka, każdy zasługuje na szczęście. tylko czasem tak trudno w to uwierzyć, że właśnie my zasługujemy.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panna_Modliszka, Iza, dziękuję.

Nie wiem, co to szczęście, to migawka jakaś. Zaraz za nią toczy się lawina czarnych chmur.

Jeszcze teraz nie przyszły, ale po radosci z powodu pocałunku przyszły już na następny dzień.

Takie stuknięcie w głowę "hej, głupia, nie ciesz się tak".

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, hej głupia - ciesz się - po to są takie chwile - masz do tego pełne prawo :mrgreen:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka, no dobra, głupia się cieszy yeaah :yeah:

agnieszka.m, wiesz, choć moja głupia podświadomość w to nie chce wierzyć, w zwykłych słowach zwykłego maila wyczułam falę ciepła. wiem to.. czuję to.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, jak on wytrzymał tydzień, to ja muszę choć niecały jeden dzień.:mrgreen:

poza tym.... gdy ja już wyślę, to znowu będę czekała na odpowiedź i rzygała z tęsknoty.

chcę się trochę nacieszyć...

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi