Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nowe osoby, głosowania

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

witam :papa:

[Dodane po edycji:]

No dobra,widzę ze to jest dział obgadywania :roll:

W sumie to mam w d.... co mówił o mnie n00mis bo przecież nie znam faceta,nigdy go nie widziałam i nie zalezy mi na nim...dziwi mnie tylko że poświęcacie mu tyle uwagi :roll:

Swoją drogą w tamtym czasie Doksy mówiłaś o mnie dokładnie to samo chociaż też nie wiedziałaś o mnie nic... aż nie wiem co powiedzieć/napisać .... zrobiło mi sie jakoś dziwnie;/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chciałam ię tu wypowiadac, ale dorzucę swoje 5 groszy.

Ogólnie uważam, że cały ten kolor niebieski i działy dostepne dla niebieskich na forum to moim zdaniem mało udany pomysł. Sorry, ale forum to forum, irc to irc. Nie koniecznie oznacza to, że ktoś się tu i tam wypowiada. Jeśli ktoś udziela się aktywnie na irc, to niech dostanie plusa z automatu i koniec kropka. Po co te rangi na forum? Od początku budziły niechęc, jakąś dziwną zazdrość i niemiłe komentarze.

Shad, ja bym była za tym, by to zlikwidować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier**le co sie z Wami dzieje .... Tomek weź to wyjeb w cholere bo sie tylko smród robi...

Administracja na kolorowo i koniec, a nie jakieś wyróżnienia, wysrania, a ja chce, a ja nie ...... bozeeee co to przedszkole ?? Jesteś miły i grzeczny to masz naklejke kwiatuszka ?

I jakieś smrody wyciągacie z irca na dodatek ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi