Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nowe osoby, głosowania

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

witam :papa:

[Dodane po edycji:]

No dobra,widzę ze to jest dział obgadywania :roll:

W sumie to mam w d.... co mówił o mnie n00mis bo przecież nie znam faceta,nigdy go nie widziałam i nie zalezy mi na nim...dziwi mnie tylko że poświęcacie mu tyle uwagi :roll:

Swoją drogą w tamtym czasie Doksy mówiłaś o mnie dokładnie to samo chociaż też nie wiedziałaś o mnie nic... aż nie wiem co powiedzieć/napisać .... zrobiło mi sie jakoś dziwnie;/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chciałam ię tu wypowiadac, ale dorzucę swoje 5 groszy.

Ogólnie uważam, że cały ten kolor niebieski i działy dostepne dla niebieskich na forum to moim zdaniem mało udany pomysł. Sorry, ale forum to forum, irc to irc. Nie koniecznie oznacza to, że ktoś się tu i tam wypowiada. Jeśli ktoś udziela się aktywnie na irc, to niech dostanie plusa z automatu i koniec kropka. Po co te rangi na forum? Od początku budziły niechęc, jakąś dziwną zazdrość i niemiłe komentarze.

Shad, ja bym była za tym, by to zlikwidować.

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paranoja, w takim razie postulujemy o zniesienie zielonych kolorków. :lol:

Wyjaśnione - zmanipulowane - jestem czysta. :papa:

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier**le co sie z Wami dzieje .... Tomek weź to wyjeb w cholere bo sie tylko smród robi...

Administracja na kolorowo i koniec, a nie jakieś wyróżnienia, wysrania, a ja chce, a ja nie ...... bozeeee co to przedszkole ?? Jesteś miły i grzeczny to masz naklejke kwiatuszka ?

I jakieś smrody wyciągacie z irca na dodatek ....

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta cała dyskusja jest w ogóle bezprzedmiotowa...

czytam i czytam i nie trafia do mnie, o co te jazdy.. może mało obeznana jestem w kolorkowych problemach :?

jak dzieci...

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALEKS*OLO, czemu nie masz kolorka? :mrgreen: Cho na kolorek.

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALEKS*OLO, judaszka. :mrgreen:

Fajny ten blue jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi