Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Chcę pomagać .

suuzan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem Suzan .

I widzę jak wielu ludzi potrzebuję pomocy w borykaniu się ze swoimi codziennymi problemami ;)

Postanowiłam założyć tu konto i pomagać innym .

W tym właśnie się ' specjalizuję ' ;)

Największą satysfakcję sprawia mi praca z młodzieżą .

Ale pragnę pomagać też ludziom dojrzałym z zupełnie innymi problemami ;)

Jeżeli jest ktoś kto potrzebuje wszelakiej pomocy piszcie na mój e-mail .

Na każde maile postaram się odpisać i poświęcić się w 100% .

Mam nadzieję że pomogę ;*

Oto mój e-mail

suuzans@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

suuzan, Nie dziw się ,Twoje wejście było entuzjastyczne .Ale niestety mało informacji merytorycznych .

Większość z nas wie ,ze w internecie każdy może podać się za każdego . Same dobre chęci aby pomagać to za mało . Musi być wiedza i doświadczenie .

PS . SamO, Ile płacisz i gdzie mieszkasz ...? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłam studia psychologiczne . A doładniej psychologię społeczną . Jestem na 2 roku ze specjalizacją : seksuologią .

Odbywałam staż w poradni psychologicznej . Teraz kontynuję naukę . Widząc jak wielu ludzi ma problemy a nie zawsze stać ich na psychologa , psychoterapeutę czy też psychiatrę , wyszłam z inicjatywą pomocy dla innych poprzez internet ;) . Cieszę się że jest pare osób którzy chętnie do mnie piszą i czerpią porady . Nie mam wpływu na te osoby które urządają sobie z tego kpiny ;) Trudno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

suuzan,

Szkoda , że nie napisałaś od razu kim jesteś. Kpinom się nie dziw, bo bez przerwy pojawiają się jacyś nawiedzeni ludzie , którzy w pewien sposób "żerują " na naszym nieszczęściu. Przeczytałam Twój post zaraz jak tylko się pojawił i pomyślałam dokładnie tak jak większość ,że pewnie będziesz nas leczyć modlitwą albo jakimiś innymi cudownymi sposobami .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi