Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

oglądam" berlin calling" na dwójce po raz trzeci

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpierdalam samobojcze mantry w stylu popij Solian spirytusem i popraw THC.

"Gdybym polegał tylko na opinii psychiatrów, dawno bym nie żył"

Zaburzenia lękowo-depresyjne, Urojenia depresyjne, Dystymia, Osobowość unikająca i zależna.

Escitalopram 15mg

Amisulpryd 25-100mg

Alprazolam 1mg

Mianseryna 5mg (na sen)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie naga ale podobnie ..:P i oglądam gilmore girls jako zabijacz czasu i myśli..

:great:;)

Mnie się właśnie wyczerpały odcinki Desperate Housewives ;) (tzn. następny się jeszcze nie ściągnął). Ponadto się ubrałam.

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, desperate koniecznie zobacz! achh, uwielbiam :) szkoda, że już się skończył, tak na zawsze :(

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, to nadrabiaj, uwielbiałam ten serial :D. Z jakim chłopakiem obecnie jest Rory?

ja jestem maniaczką serialową... obecnie oglądam Jane by design, nadrabiam the vampire diaries i the big C. A ostatnie dni, kiedy siedzę sama w domu, chłopak w pracy, a ja układam puzzle i oglądam 39 i pół :) Chyba jeden z nielicznych polskich seriali, które naprawdę polubiłam

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, z okropnym Deanem...czekam aż będzie z Jess :D Choć pamiętam, że jak byłam ee w podstawówce chyba i to oglądałam to uwielbiałam Deana..a teraz ble :P

39 i pół też mi się podobało :D Ale najlepszy polski serial to dla mnie Usta Usta. Nawet mój P. oglądał:P

Kiya, eh tak to już jest jak się nie ma życia to całymi dniami się ogląda :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, też mnie zniechęcała, ale jakoś siostra mnie przekonała i teraz nie żałuje :D. taki lekki bardzo, fajnie się ogląda ;)

chodźcie tu dziewczyny może ulubione-seriale-t19775.html?hilit=seriale żeby nam nikt nie zarzucił ot :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie oglądam filmów , seriali , nie czytam buhahaha dno kultularne :D

ale przynajmniej chodzę do muzeów , oglądam wystawy, albumy i słucham muzyki :lol:

a teraz maluję się i jade robić foty w opuszczonym kamieniolomie liban w krakowie...z facetem ktorego poznałam przez nata i nawet go nie lubię.... i chcę mu dac konkretne znaki ze nic z tego nie będzie..... jedyny plus tej znajomosci to odswiezenie dawnych pasji ( byly czasy gdy je miałam :105: )

Edytowane przez Gość

anoreksja bulimiczna, depresja

dokąd tak biegniesz przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi