Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Ostatnio taki mix wywołał u mnie kołatanie serca.

U mnie taki mix to norma, raczej nie wywołuje specjalnych efektów. Pomaga się obudzić 🙂

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Pokaż kitkę wiewiórko, bo na zdjęciu ucięło 👋😎

Kita uschła i odpadła :D

W sumie widziałem niedawno filmik, jak kolesiowi kitę ucięło, ale chyba nie wolno wrzucać :D

Edytowane przez Cień latającej wiewiórki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załamuję ręce nad ludzką głupotą. Zawsze kiedy wydaje mi się że moje życie nie może być już bardziej absurdalne, ktoś mnie zaskakuje. Wczoraj pewna debilka (no sorry, inaczej nie da się określić) oskarżyła mnie o (uwaga!) celowe uwodzenie i seksualne wykorzystywanie kobiet. No kurde, nie ma jakiś bardziej realnych oskarżeń, pasujących do mojej osoby? Na przykład posiadanie broni atomowej w przestrzeni kosmicznej? 

A tak to spawam u pewnego typa. Już wiem gdzie się podziała połowa znaków drogowych w gminie...

IMG_20250321_123105_998.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy,tak jest,Prezesie.

No u mnie na wiosce to jestem niemal jak prezes. Starowinki mnie przeklinają, kombinatorzy uwielbiają, bo nauczyłem ich wielu metod kombinatoryki, a dzieci przede mną uciekają. Nie ma nikogo spośród 124 mieszkańców, kto by nie miał o mnie wyrobionego zdania. Chyba kuźwa wystartuję na sołtysa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam po raz piąty co ktoś napisał na grupie i chciałabym mu odpisać, ale kasuję każde zdanie, które układam. Nic, co wymyślę, nie nadaje się do wysłania. I tak mijają minuty, mija godzina, teraz już nie wypada i moje chęci wyparowały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi