Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, jestem z siebie naprawdę zadowolona. Cztery miesiące terapii grupowej i czuję jakbym zrobiła ze sto, albo i więcej kroków do przodu. Od grudnia jestem już w stanie działać bez wskazówek terapeuty.

"Szczerość może nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale na pewno da Ci tych właściwych"

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, Zebrec. Jeszcze nie jest tak, jakbym chciała, ale przynajmniej od roku nie wmawiam sobie chorób i w miarę normalnie funkcjonuje w sklepach. Nie boję się też wyruszyć poza moje osiedle :)

W ogóle to pozdrawiam każdego, kto obecnie zmaga się z tym, z czym ja wcześniej i życzę pomyślności :D

"Szczerość może nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale na pewno da Ci tych właściwych"

(John Lennon)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WinterTea, to rzeczywiście zrobiłaś duże postępy. Myślę, że z czasem będzie jeszcze lepiej i tego Ci życzę! ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gniję w pracy do 20 i już się nie mogę doczekać 4dni wolnego

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi