Skocz do zawartości
Nerwica.com

ESCITALOPRAM(Aciprex, ApoExcitaxin ORO, Betesda, Depralin, Depralin ODT, Elicea, Elicea Q-Tab, Escipram, Escitalopram Actavis/ Aurovitas/ Bluefish/ Genoptim, Escitil, Lexapro, Mozarin, Mozarin Swift, Nexpram, Oroes, Pralex, Pramatis, Symescital)

Martka

Czy escitalopram pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy escitalopram pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      251
    • Nie
      122
    • Zaszkodził
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego pomyslalam o tym oddziale dziennym.Tylko sie boje tam isc.

-- 31 sty 2014, 16:14 --

Ona twierdzi,ze ja jestem źle nastawiona na ten lek.Ale ha zupelnie inaczej sie czuje niż kiedys ba paro.....Nie bylam taka wylękniona...teraz to sie wszystkiego boje i jakieś natrectwa mi sie wlaczyly....a takich cudów to ja jeszcze nie mialam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elmopl79, nie boj sie :great:

gdybym miala takå mozliwosc to nawet nie zastanawialabym sie i zaraz po zajeciach zaprosilabym pare osob gdzies do pobliskiej kawiarenki na zwyczajne plotki.

Napewno nawiåzesz z kims blizszy kontakt, z osobami o podobnych problemach i spedzenie z nimi czasu wplynie pozytywnie na Was wszystkich.

Ja traktuje to nasze forum jak oddzial niecodzienno-nocny ;) bo dziejå sie tutaj niecodzienne rzeczy :mrgreen:

I gdyby nie to forum to siedzialabym podparta na krzesle i gapila sie w sufit calymi dniami i rozmyslala co jeszcze mnie boli, czym ja to mialam sie dzisiaj martwic ? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cżesc dla wszystkich razem i każdemu z osobna :D

nova_2013, dzięki bardzo za słowa wsparcia, mam nadzieje,ze będziecie trzymała nie kciuki w poniedziałkowy dzień w pracy, oj będzie sie działo. Ja jestem trochę pesymistka, ale zauważyć, ze wszyscy, którzy dodają nam otuchy np.katarzynka, luki nerwusek swietnie sie czuja. Gdybym ja tez tak swietniensie czuła, to dopiero tryskalabym energia i każdego wspierała z uśmiechem na twarzy. Tymczasem jakie samopoczucie tyle optymizmu/pesymizmu

elmopl79, nie bój sie, idź tam, nie masz absolutnie nic do stracenia, jedynie do zyskania. Ja tez będę chciała zapisać sie na takie spotkania, one naprawde dużo dają, szczególnie grupowe.idz pomimo strachu i sraczki :D i wszystkim nam opowieśz ze było warto

Gradrec, to jak z tymi kciukami? Trzymasz za mnie? :mrgreen::mrgreen: ja dziś wprawdzie wyznalam "miłość" Lukiemu nerwuskowi, ale nasza paczka bez Ciebie byłaby jak ...hm......ja bez napięcia :mrgreen: uwielbiamy Cie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.nerwica.com/member55704.html to jest jakis bot?

Gosc zadal drugi raz to samo pytanie, po czym nigdy na odpowiedz nie odpisal.

Gościu botem to moze ty jestes ? Kkoro nie umiesz ze zrozumieniem czytać

MDR18.gif

-- 31 sty 2014, 17:22 --

elmopl79,

miałem takie zajęcia plastyczne, najbardziej wkurzająca rzecz jaka była na początku bo nie wiedziałem co malować a głupio było oddać czystą kartke

-- 31 sty 2014, 17:23 --

pomyłka, najbardziej to mnie ksiądz wkurzał, łaził już o 7 rano i wszystkich budził tak wczas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.nerwica.com/member55704.html to jest jakis bot?

Gosc zadal drugi raz to samo pytanie, po czym nigdy na odpowiedz nie odpisal.

Gościu botem to moze ty jestes ? Kkoro nie umiesz ze zrozumieniem czytać

To chyba jakies nieporozumienie Martin lup.gif

Nieporozumienie ? Uzasadnij :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to potem Cie bedą zaś dopytywać czemu nic nie narysowałaś, kiedyś była z tym taka fajna scenka, trzeba było namalować coś co by oddawało swoje odczucia i emocje w danej chwili, robnąłem wtedy taki rysunek z huraganem, trąbą powietrzną i wulkanem w jednym, nie minęło pare godzin a tu lekarz do mnie puka, przychodzi z tym rysunkiem i sie zastanawia czy by mnie nie przenieść na oddział zamknięty obokMDR18.gif

-- 31 sty 2014, 17:33 --

Martin81,

dociekliwy człowiek, lubie takich :D

-- 31 sty 2014, 17:35 --

Wikicmok.gif

na dzień pocałunków bo pewnie taki tez jest, zeby mnie juz nikt nie ubiegł znów wiec masz z wyprzedzeniem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi