Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, :yeah:

-- 12 lut 2013, 23:14 --

Tomcio Nerwica, bratu to nawet lobotomia nie pomoże wiec spoko :P

a propos tamtego, tak pomyslalam, ze smiesznie byloby mieć babcie na fejsie, juz widzę te posty od niej "wnuczusiu, zjadłaś dziś obiad?" :D "a nie jesteś głodna?" :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mam taką ciotkę co już kiedyś moją ojcu jak był w moim wieku , a teraz mi proponowała żeby wysłać tylko zdjęcie , to znajdzie jakąś bogatą w miarę ładną żonę i trzeba będzie przyjechać tylko na ślub :P i napisała do mnie ostatnio na fejsie " co słychać małolat ? masz już jakąś dziewczynę ? jak nie to pamiętaj co ci mówiłam " :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

mam taką ciotkę co już kiedyś moją ojcu jak był w moim wieku

nie wiem, ktore z nas jest bardziej naje.ane, bo nie załapałam tego :P

ale ciotka fajna, żeby jeszcze tylko wesele rozganizowała i za wszystko zaplaciła :P

-- 12 lut 2013, 23:23 --

jak już tak gadamy o babciach to ja mam jedną babcie ateistkę, dla odmiany :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a jak siostra pand pilnuje , że laptopa atakują ? :P powinna siostra je w łazience na noc zamykać :P a lew niech sobie obejrzy , bo jak mu wyłączam , to zaczyna warczeć :zonk::zonk::P

kapseicyna, siema :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w łazience mam je zamykać? i co, potem będzie trzeba posyłać wannę na terapię? :P albo kran odmówi posłuszeństwa i nie będzie puszczał wody? nie, nie, niech sobie biegają, kochane maleństwa :105: ten lew to pewnie ma wścieklizne :shock:

Nameless, cześć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.