Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, te pandy to nawet jakby siostrę zaatakowały , to by siostra dalej powtarzała , że to dobre zwierzątka :P mówiłem siostrze żeby kasę wydać na kanapę , to nie bo siostra odkłada na norki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, więc to znowu moja wina?! :evil: pandy mi mniejsza krzywde zrobią niż ten glupi lew, co to tylko sieje terror i znieszczenie :P a kanape dalej mozna uzywac, tylko jakos tak osiadła dziwnie :P

Saraid, przez lwa nie mogę spać :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, no moj brat sobie lwa kupił, i on strasznie hałasuje w domu :P:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale ja nic nie sugeruje , mówię tylko jak było :P tylko nie głupi , bo to bardzo mądre zwierze :P materac się zrobi z tej kanapy i wreszcie nie będzie musiała siostra spać w tych spartańskich warunkach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, lew jest głupi! :Pjak jego właściciel :angel: no jaki brat dobry dla mnie :D dostanę powojenny materac :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra idę spać, bo mnie to bieganie za pandami i słuchanie brata strasznie zmęczyło :P:papa:

-- 13 lut 2013, 01:55 --

Saraid, właśnie tak zrobie, tylko ciężko ich będzie złapać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, ja w miedzy czasie poddaje kilka zdjęć w DPP i robię HDR-y, wywołanie jednego RAW-a zajmuje trochę czasu :/

-- 13 lut 2013, 02:12 --

ProstaNazwa, czego słuchasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.