Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, byłam w sobotę i niedzielę, z wycieczką zorganizowaną, ch*jowo się poluje na kierowców :evil::evil: Ale za to narobiłam zakupów, że mam debet :oops:

Nawet nie o wygląd chodzi (choć był oszałamiający! Te bolidy z bliska, no coś znakomitego!), ale dźwięk. Tego nie da się oddać w tv. Rozsadza łeb. W pozytywnym sensie.

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, usmiechnij sie do jakiegoś szejka, to moze Ci tor wybuduje w okolicy miejsca, w ktorym mieszkasz ;) Wyjazdy fanklubów czy to na f1, czy na półkę nożna są zawsze ciekawe :). Życzę Ci żebyś jak najszybciej zobaczyła kolejny wyścig na zywo. Z tego co pamiętam to wyścig miesiąc temu odbywał sie w Niemczech?

-- 29 sie 2012, 00:44 --

virgo21, dobranoc, juz 2 :shock:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Niemcy i od razu tydzień po Węgry. Byłam na Węgrzech. Wszystko ta kasa... :bezradny: No ale przynajmniej byłam na trybunie ulubionego zespołu :lol:

Nie dziękuję, bo zapeszę, a tego nie chcę, już tęsknię i mogłabym jechać na ten weekend :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem sobie

na odwyku zolpidemowym i nie wiem jak będzie ze spaniem dzisiaj i płakac mnie się chce :cry:

a moj własny odwyk byc musi i tyle bo wiem,ze czas na niego

Edytowane przez Gość

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, kiedyś przygotowałam sobie bułgarską stronę, gdzie mieli multum właśnie starych wyścigów. Po jakimś czasie (gdy tylko miałam wolną chwilę) weszłam, mym oczom ukazał się napis 'strona w budowie'. Jest w budowie kilka dobrych miesięcy :evil:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.