Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, a ja teraz jak głąb bawie sie ctrl + - w te i nazad ale se wieeeeelkie zrobiłam ooooo ale malutkie :mrgreen:

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Chrome.

Swoją drogą to forum swego czasu narobiło mi wiele problemów i zszarpało nerwy. Byłam pewna, że coś jest nie tak z samym systemem, albo nawet sprzętem. Mianowicie - podczas pisania wiadomości na forum, komputer mi się po prostu wyłączał :shock: W końcu przeprowadziłam kilka testów, wyszło na to, że robi tak tylko na Firefoxie. Przeinstalowałam przeglądarkę, dodatki, etc. - bez zmian. Przerzuciłam się na Chrome - problemu nie ma...

-- 05 lut 2012, 02:02 --

Vett, Ty znowu przez telefon? ;)

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, na komórce. Dlatego nie mogę zwracać się bezpośrednio do osoby - to trochę denerwuje.

Aktualnie korzystam z tej przeglądarki i nie narzekam. W sumie to nie mam wyboru, do marca muszę jej używać i koniec, kropka :D

-- 05 lut 2012, 01:10 --

Tak, na komórce. Dlatego nie mogę zwracać się bezpośrednio do osoby - to trochę denerwuje.

Aktualnie korzystam z tej przeglądarki i nie narzekam. W sumie to nie mam wyboru, do marca muszę jej używać i koniec, kropka :D

Edytowane przez Gość

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No znów się mnożą posty...:roll: strajkuję, nie edytuję.

Bo na operze, z której korzystałam mam otwarte karty związane ze sportem, który powraca dopiero w marcu. A nie chce mi się sesji zapisywać czy zakładek. Włączam przeglądarkę i mam wszystko, czego potrzebuję :D

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, coś strasznego. Na szczęście kupili sobie laptopa, tylko czasem krzyczą, bo 'klawiatura dziwnie pisze':D tak to mam spokój. I mogę zostawiać wszystko co chcę na kartach i nie muszę kasować historii :D

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.