Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, może taka jajecznica na móżdzku mniam :P ale dobra co ja gadam, było mi nie pić tego piwa :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę już, bo mi się zaczęły oczy kleić w końcu :papa:

-- 09 sty 2013, 01:40 --

virgo21, Ty pijaku niedobry :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super.

U mnie chyba też, tylko nie wiem jak zniesie to mój kręgosłup, który już boli od siedzenia przed kompem, a ile jeszcze przed nim... :roll:

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda,

siadam do arbajtu

czego?? :mrgreen:

a kurczak chyba dobrze, bo wszyscy jeszcze żyją :mrgreen: jutro robie muffiny, ciekawe czy to przeżyją :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, aah już znam! po prostu niemieckiego nie znam :P no rozkrecam się.... co sie ze mną dzieję :mrgreen:

ale wróć.. nad czym Ty bedziesz po nocy pracować? :P

Tomcio Nerwica, bo myślę, co jutro na obiad zrobić :P i brat hałasuje za bardzo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja piję bawarkę i palę pety jeden za drugim, jak mnie jutro psychiatra zobaczy z worami pod oczami koloru lila róż to od razu zamknięty welcome to :lol:8)

Nic to, nocą najprzyjemniej się rozmawia.

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.