Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, ja o 2 w nocy czasem jadałam śniadanie :D a też bym zjadła cos takiego :105: takie dobre bułki sobie kupiłam :105: gdyby nie to, ze sie boje włóczyć po domu po nocy to bym sobie poszla teraz zrobiła :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dominika92, ja tyż głodna,ale jedzenie mi nie smakuje ostatnio chyba,że jak leki zaczną działać-neuroleptyki,to w środku nocy wstaję i jem.

Ja spanie steruję lekami.Teraz wzięłam tylko pół zamiast półtora i zasypiam tyle że nie chcę mi się ruszyć łóżka posłać bo sunia tak ładnie mi śpi i grzeje obolałe kolano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja tez.Ostatnio wstaję o 14-15 h.Niestety przy mojej obecnej dawce leku śpię po 12-14 godzin,więc jak tabletki łyknę o północy to potem tak wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, bye, bye.. :P

-- 02 sty 2013, 23:11 --

o ile to było pożegnanie.. :mrgreen: bo się zapędziłam jakoś..

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, się robi :D

Tomcio Nerwica, brat, sąsiad już poszedł?

-- 02 sty 2013, 23:14 --

Saiga, :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no ja jestem kłębkiem nerwów :zonk: mam go dość, niech se idzie do Irenki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.