Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :lol: najpierw myśle, ze coś źle włączyłam, jakiś film o niepełnosprawnym, co w tym śmiesznego? a potem beka :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, też tak myślałem na początku :D ale przy skoczku w śpiące pojawiły się wątpliwości :lol: do tego głuchoniemy sprinter :P niedługo naszą historię tam wrzucą , bo też się nadaje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=vFQfidAoBPQ][/videoyoutube]

tak mi się skojarzyło :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niewidomy kierowca rajdowy :lol: i skok faceta w śpiączce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamykam !

właśnie, pokaż im!

tylko nie trzaskaj drzwiami, bo nam oczy z orbit wyjdą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamykam !

właśnie, pokaż im!

tylko nie trzaskaj drzwiami, bo nam oczy z orbit wyjdą :D

trzasnę oknem aż wam paluchy spuchną o!

-- 27 gru 2012, 01:07 --

Dobry wieczór ;)

zamknięte, czytać pan nie umiesz?

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o właśnie, chociaż jedn się nie wypiera

candy to całymi dniami potrafi sprzątać. dzisiaj mi nawet trajkotała jak się nie może doczekać że jutro mnie nie ma i sobie może cały dzień przeznaczyć na swoje hobby

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wyczuli ironi czy jak :roll: no ale dobra, co jak co, sprzątanie przyjemniejsze, niż zasuwanie w kopalni itp. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o właśnie, chociaż jedn się nie wypiera

candy to całymi dniami potrafi sprzątać. dzisiaj mi nawet trajkotała jak się nie może doczekać że jutro mnie nie ma i sobie może cały dzień przeznaczyć na swoje hobby

nie lubie sprzatac ale lubie miec czysto a tu mi jeden przyjechal i przez caly tydzien syf robil :P wiec nie moge sie doczekac az pojedzie i doprowadze chalupe do ladu :105: na jeden dzien,, bo przyjedzie :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.