Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Ta czytnąłem to badziewie parę lat temu.

Ale prócz tego że Edypowi było pisane być matko*ebcą i ojcobójcą i że kogoś tam kazał zamurować - nic więcej nie pamiętam.

A no,ktoś tam jeszcze sobie oczy chyba wydłubał.

Oj tam,na mycie garów będzie dość czasu, i porządnie i dużo :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, akurat mitologie grecką lubiłem...

Ale są i okresy lektur gdy szlag mnie trafia... (do diabła z romantyzmem ! :mrgreen: )

-- 17 gru 2012, 01:00 --

Na mnie czas...

HF..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie akurat Romantyzm kojarzy się z Cparie Diem i ze Starożytnością, pije winko kolega śpi obok,póki co bez skojarzeń a ja nie wiem zupełnie co robić ze swoim życiem bo wchodzi ,ze powinnam zrobić zupełnie co innego niż bym chciała????

to znaczy o

bok ja siedzę przy biurku a on śpi i niem a naimieZbyszek

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hellloooooł :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry wieczór.

Tomcio Nerwica, Tomaszu pamiętaj niema nic gorszego niż mściwa kobieta, w takim przypadku są 2 wyjścia - Zabić ją nim zdąży się zemści,lub zachować conajmniej 3000 km dystansu :mrgreen:

Snejana, Słyszysz to co chcesz =P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no wiesz co :P ja jestem łagodna jak barenek :P

Tomcio Nerwica, brat nie myśli, że uciekł, jakbym chciała to tam też bym brata dopadła, ale nie zabijam kobiet, dzieci i osób, ktore mają nie po kolei :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, no siema :P niedawno Edypa czytała i juz w okresie międzywojennym siedzi? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Ale dubeltówa lub pump-action na ścianie wisi :D?

Snejana, Taa,pomijając latające gary,wałek i noże :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, i kto tu się czepia szczegółów? :D

LilaWolken, ło rany, na cóż Ci tyle tych przedmiotów? (btw. to i tak sie powinno pokrywąć, bo dziwnie tak :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.