Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, tak, dokładnie wszystko brata wina! ściszył by brat to pudło :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, żądam u siebie w pokoju eurosportu :evil: ok, oglądne z bratem mimo, ze wtedy Ozila jeszcze nie bylo :P sen jest dla mięczków, ale bez snu to ja sie jak mieczak zachowuje :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Pójdziemy na kompromis i dam siostrze od czasu do czasu obejrzeć u mnie mecz jak gra Ezil :P Ezila nie było , ale był Zidane , wie siostra to ten co z główki dał materaciemu na mistrzostwach świata :D jakby to powiedział Koksu siostra musi być bardziej hardkorowa , a nie zachowywać się jak mięczak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wiem kto jest Zidane :evil:

[videoyoutube=XGFVhzmnYWg][/videoyoutube]

:lol::lol:

Ale ja mięczkowanie mam po bracie :P nie no żartuje, postaram się być bardziej hardcorowa, ale może od nowego roku :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No ja jestem mięczakiem , nie da się ukryć :P tylko niech siostra nie stanie się za bardzo hardcorowa , bo z charakterem siostry to na samą myśl dostaje gęsiej skórki :zonk::P

szczypiorek86, Ezil , Uzil , Ozil czy Oezil na jedno wychodzi :P wiadomo prznyajmniej , że chodzi o małego turka z wytrzeszczem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jakbym chciała to bym była takim hardcorowym koksem, ze prawdziwy koks to by sie schował :P ale po co, dobrze jest być mięczakiem :D co brat chce od mojego charakteru, przecież łagodnam jak baranek, może tylko czasem w porywach... chociaz nie, jestem łagodna i kropka, powiedz ktos inaczej a będzie wpie*dol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale to musi siostra zacząć jeść stejki a nie takie małe kanapeczki ... to znaczy nie kocią karmę :D ja tam sie boję czasem siostry , medal w strzelectwie , spanie w grobowcu i zamiłowanie do Draculi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a może być kocia karma o smaku steku? :D niech się brat nie boi ja muchy nie sprzywdzę, od tygodnia mi mysz mieszka pod komodą i żal mi jej wyganiać ;) w sumie można by ją zanieść do piwnicy, ale po co by bidulka miała się kisić wśród rozkładających się ludzkich ciał, niektórzy wciąż żyją i pojekują, nie, biedna myszka,nie zrobię jej tego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.