Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mi tam niepotrzebne kransoludki itp,wystarczy nadgorliwy na punkcie porządku i równocześnie udupczliwy ojciec :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, no brat to się nadaje do tego :D

Mara_, a mnie za to ciągle w domu bałagan robią :bezradny:

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a myslalam, że to tylko u mnie ... ej ja chce fb z powrotem :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma facebooka, co ja teraz zrobie z tym całym wolnym czasem? :hide::mrgreen:

-- 11 gru 2012, 00:08 --

luk_dig, nk albo fotka.pl :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Naprawdę chciałabyś się stać czymś bez zasad moralnych mordującym bez szczególnego powodu?

Ja dla odmiany znikam...

3mcie się.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.