Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

dobra, to równo z początkiem poniedziałku idę spać :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, czekanie się opłaci ;) i ja nie lubię długich zimowych nocy.

Tomcio Nerwica, w piątek oglądałem masterChef junior i w programie dzieci robiły małe fikuśne serniczki. Przekonasz siostrę żeby takie zrobiła? :mrgreen:;)

Snejana, Ezil wczoraj strzelił bramkę.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a wiem, ale nie oglądałam bo miałam problem z szafą :D :D :D muze sobie jakieś highlights znaleść i zobaczyć :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

małe fikuśne serniczki.

co to ma być? :shock::D

-- 18 lis 2012, 23:11 --

silence_sadness, ja też lubię poniedziałki, przeszkadzają mi tylko zajęcia od rana do wieczora, tak to poniedziałki ujdą w tłumie :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ah racja teraz już wiem widziałam, to jak normalny sernik tylko fikuśny :D :D :D :D

silence_sadness, ;)

przypomnialo mi się, ze mialam gigantyczne zadanie :oops: zaraz wracam :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amnezja,chciałbym zapomnieć kim jestem,swojego otoczenia,nawyków,sposobu bycia i stylu życia,"zaprogramować" się od nowa.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, kiedyś słyszałem o takim człowieku, któremu podczas wypadku samochodowego zmieniła się psychika z człowieka, smutnego, depresyjnego, znudzonego życiem na odwrotność tych cech. Podczas wypadku uszkodził sobie móżg.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, no myślałem, że sobie wpiszesz w Google.

problem lub pytanie oparte na paradoksie, stosowane w buddyzmie zen. Poszukiwanie i znalezienie odpowiedzi na to pytanie ma umożliwić medytującemu osiągnięcie oświecenia.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Zahaczenie o śmierć czasem powoduje takie zmiany. (niekoniecznie musi być to związane z uszkodzeniem mózgu)

Poza tym...

No cóż,muszę znaleźć coś bezpieczniejszego jednak,wypadki są trochę zbyt ryzykowne :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, a po co miałam wpisywać w google..

:mrgreen:

luk_dig, bez wypadku takim też można się stać.. :D

Saiga, Ty nic już nie kombinuj.. :P

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, Czy ja wiem czy można?

Patrząc z perspektywy dnia dzisiejszego,poprzednich lat,wydaje się to niemożliwe.

trochę tego "mroku" i wątpliwości zawsze w nas będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.