Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zostałyśmy sprowokowane :P zreszta na koncu to panie uciekly, tylko ja zostalam bo jestem facetem najwyraźniej :D :Da brat to tak sie temat przejął, że aż musiał zapalić :P

silence_sadness, ja mam całkiem całiem dobry :) tylko zmęczona jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No właśnie , a ja się zastanawiałem dlaczego siostra nie uciekła :D bo najpierw było tak , że inicjatywę przejęły panie , a póżniej dopiero panowie gdy osiągnęli przewagę liczebną , a siostra została :D czyli albo siostra jest odważna albo jest facetem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok... pani Doubtfire to ja :lol: mowilam juz raz bratu, ze brat to wielu rzeczy o mnie nie wie. Jestem facet idealny! Gotuje, sprzątam, mam samochod... tyko cholera, chyba jestem gejem :evil:

silence_sadness, bo we srode mam wolne :D tak to caly tydzien, tez tak po 4 h snu, ale dzis zrobilam wyjatek bo spala 8 :D :D to juz wyrobilam norme za dzisiajsza noc, moge posiedziec na forum :D

-- 13 lis 2012, 00:02 --

pinda, kope lat stara :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To , że siostrą sprząta i ma samochód się zgadza , ale gotuję :shock: może tylko to ciasto ostatnio , ale przez ostatni rok to na obiad była tylko kocia karma albo zupa z paczki :D

pinda, Cześć :D dawno cie nie widziałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.