Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

silence_sadness, hej :D w koncu ktoś z dobrym humorem ;)

luk_dig, czemu Ci smutno knaziu?

Tomcio Nerwica, no brat się widać dobrze orientuje w tej materii :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Skoro ja się wykazałem gdy prawie nic nie mówiłem , to co powiedzieć o kobietach ? :D które czuły się w tym temacie jak ryba w wodzie , przez co panowie póżniej uciekli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Cześć.. :D

To nikt dzisiaj tutaj nie ma dobrego humoru ? :shock:

Nie dobrze..

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zostałyśmy sprowokowane :P zreszta na koncu to panie uciekly, tylko ja zostalam bo jestem facetem najwyraźniej :D :Da brat to tak sie temat przejął, że aż musiał zapalić :P

silence_sadness, ja mam całkiem całiem dobry :) tylko zmęczona jestem ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, Snejana, nie udało mi się czegoś ważnego dla mnie załatwić i to wywołuje u mnie smutek, a do tego dochodzi gorszy stan psychiki.

silence_sadness, zmagazynuj humor na lepsze czasy, a nie rozdajesz nieznajomym. ;)

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, mam go w nadmiarze więc starczy mi na rozdawanie jak i na kolejne kilka dni.. :D

Nie ma szans załatwić tej ważnej rzeczy kiedy indziej??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, dobrego humoru nie da sie magazynowac... :( nie martw sie, zycie toczy sie dalej, bedzie masa wazniejszych rzeczy w zyciu :D

silence_sadness, dopiero we srode ale tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No właśnie , a ja się zastanawiałem dlaczego siostra nie uciekła :D bo najpierw było tak , że inicjatywę przejęły panie , a póżniej dopiero panowie gdy osiągnęli przewagę liczebną , a siostra została :D czyli albo siostra jest odważna albo jest facetem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, czemu dopiero w środę?? :D

Chociaż sama pewnie cały tydzień będę sypiać po 4h na dobę.. :shock:

Ciężki tydzień mnie czeka..

Ale tylko do piątku.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

Ach ten jednomegowy internet. Wysyła tylko 128 kb/s. Jeszcze kabelki złączone poprzez skręcenie mi się odczepiają. Przydałaby się lutownica działająca. Jutro się tym zajmę.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok... pani Doubtfire to ja :lol: mowilam juz raz bratu, ze brat to wielu rzeczy o mnie nie wie. Jestem facet idealny! Gotuje, sprzątam, mam samochod... tyko cholera, chyba jestem gejem :evil:

silence_sadness, bo we srode mam wolne :D tak to caly tydzien, tez tak po 4 h snu, ale dzis zrobilam wyjatek bo spala 8 :D :D to juz wyrobilam norme za dzisiajsza noc, moge posiedziec na forum :D

-- 13 lis 2012, 00:02 --

pinda, kope lat stara :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To , że siostrą sprząta i ma samochód się zgadza , ale gotuję :shock: może tylko to ciasto ostatnio , ale przez ostatni rok to na obiad była tylko kocia karma albo zupa z paczki :D

pinda, Cześć :D dawno cie nie widziałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, wywinęłam się ;) a Ty jak sobie radzisz? :D :D

Tomcio Nerwica, to i tak więcej gotuję niż brat :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.