Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

tahela, W medycynie istnieje takie powodzenie " po pierwsze nie szkodzić " więc się powstrzymam :D

Svafa, nie no żartuje :D a pisząc , że do kobiet " nie docierają logiczne argumenty " nie chodziło mi o to , że nie potrafią ich zrozumieć tylko po prostu było potrzeba czegoś więcej żeby poprawić im humor :D przykładowo jak kobieta złamie nogę , to powiem jej " pójdziesz do lekarza zaczniesz rehabilitajce będzie dobrze " a odpowiedz by brzmiala " i tak jest do dupy przynieś mi czekoladę tylko to mi teraz zostało :cry: " a facet gdybym go tak pocieszył zareagowałby tak " w sumie masz racje , przynieś browar , zaraz zaczyna się liga mistrzów :yeah: " ... zupełnie inna rozmowa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

o czekoladzie to mozna facetowi powiedziec a najlepszej koleżance o piwie, jakbym wyjechał z takim tekstem do kumpeli too by chyba walnęła , ja tez zresztą, zresztą ja i facetowi bym tak powiedział raczej i wymysliłes pierdoły jakies

-- 02 paź 2012, 23:35 --

płacze , tęsknię

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, Nie wątpię ( chodz pewnie nie brzmi to wiarygodnie po tym co napisałem) ;):D

tahela, Taa :D ty jesteś jedną z tych osób na forum którą jeśli miałbym codziennie mijać na ulicy , to nasz dialog z mojej strony by wyglądał tak " cześć , narazie śpieszę się na autobus " ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

a swoje dywagacje na temat kobiet sobie odpuśc , bo pierdoły to śa i tyle

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa,

forum od tego jest zeby płakac, to wirtualne zycie , nie prawdziwe , w zyciu czasem trzeba sobie udawac a na forum nie

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, mnie przynajmniej byłoby stać na to , żeby się przywitać ;)

a swoje dywagacje na temat kobiet sobie odpuśc , bo pierdoły to śa i tyle

Pisałem z doświadczenia o kobietach które miałem okazje poznać nie tylko wirtualnie jak was , do tego pisałem to z dystansem ( którego tobie brakuje ) . Ciebie nie miałem okazji poznać i nie napisałem nawet słowa na twój temat i żeby nie było nie pisałem o wszystkich kobietach , powtarzam to jeszcze raz , żeby nie padł jak zwykle nieśmiertelny argument " to nie pisz o wszystkich kobietach " więc wystrzegam się generalizowania ... jeszcze chcesz coś dodać ? bo nie wiem czy naprawdę tak cię to dotknęło czy tylko szukasz zaczepki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale po co sie witać, bez sensu, ja nie sądzę żey mnie było stać, chyba ze bardzo wymuszone ,, ja tez pisze z dystansem i zatrem , zeby nie było zarzutów , nie wyczuwasz tego , ech :bezradny: , no trudno

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.