Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, Spoko , a zresztą i tak już nie wejdziecie , w żaden link który wam podeśle :P

W sumie jest to też jakiś sposób na pobudkę , codziennie rano będę sobie to puszczał :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zapłaciłam za swoją żądzę wiedzy. Gdzie to znalazłeś? Ja bym to jako psychiatra jako terapię szokową stosowała. :lol:

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie jest to też jakiś sposób na pobudkę , codziennie rano będę sobie to puszczał :mrgreen:

lepsze niż mocna kawa :mrgreen:

-- 10 cze 2012, 23:53 --

*chociaż nie wiem, które gorzej robi na serce :D

-- 10 cze 2012, 23:55 --

New-Tenuis, ciekawość to pierwszy stopie do piekła ;) a jezeli już mówimy o strasznych rzeczach, to muszę przyznać, że Twój awatar mnie niepokoi :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, spoko, ja jako jedyna mam pokój na poddaszu, wszyscy spią na dole i jestem tutaj taka odosobniona, że nieraz mam wrazenie, ze coś mnie straszy, więc i mini-zawałów miałam już chyba kilka :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, :papa:

-- 11 cze 2012, 00:19 --

ja się chyba też ulatniam, idę czytac książkę :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, hej :)

podobno jak Wam jest za gorąco to dobrze wypić np. ciepłą herbatę, bo to podnosi temp. ciała i zbliża ją do temperatury otoczenia. A własnie picie czegoś zimnego dalej inny efekt. :P ALe i tak tak nie robię, bo to dziwne jakieś :twisted::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, a podobno Beduini tak robią i to działa... oszuści

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żałuje , bo szczerze mówiąc nie znałem tam zbyt dużo osób , za rok mam nadzieje , że pojadą osoby które znam trochę lepiej i kilku warszawiaków poznanych na lokalnym gruncie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez sobie wmawiam, że na zlot za rok pojedę, ale pewnie stchórzę i tak :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A kogo się boisz ? świrów ? :P

Angelo24, Warszawie raczej niemożliwe i w okolicach też nie , za to 1000 km od Warszawy , znając mój fart na pewno zorganizują :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, tego, że mnie w kuchni zamkniecie :o

btw. ktoś coś mówił, że w Krakowie byloby fajnie zrobić zlot :mrgreen:

-- 11 cze 2012, 01:41 --

*Świrów się akurat nie boje, bo jestem jednym z nich :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.