Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, a co zyskujesz zastanawiajac sie nad sensem? Nie mam pojecia jakie moje zycie ma sens.. mam wyciagnac z niego ile sie da dla siebie. Ciesze sie malymi chwilami. Ale ja juz swoje przezylam i stac mnie teraz na luksus nicniechcenia

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, sens... nie mam na myśli szeroko pojętego sensu istnienia człowieka, wszechświata itp, nie na moją głowę to, choć jest to ciekawym tematem.

Po prostu ludzie których widuje na codzień... są mi obcy, dziwni, nie zrozumiem ich, i nawet nie wiem czy chcę,tak samo to co robię w życiu, i zawalone poprzednie lata..być może stąd te przemyślenia.

Ja znikam,dobrej nocy życzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim :D

Mam takie mało dyskretne pytanie ;) Czy są tu osoby, które nie skończyły nigdy lub rzuciły studia?

A jeszcze nie zaczęłam, a moi rówieśnicy pokończyli lub właśnie kończą.

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, fajne pazurki..krwawe takie :D I jak ladnie pomalowane..mnie sie zawsze rozciapciaja przy skorkach. :roll: Dlatego zdaje sie na moja kosmetyczke. Ostatnio mam takie

http://images38.fotosik.pl/1597/ee8eab3e787b56d0med.jpg

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.