Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubię Koko Euro Spoko, taka swojska piosenka, a inni że żenada?! to chyba nie są Polakami!

Jestem Polką i uważam, że ta piosenka to okropny wstyd.

Są gusta

Są guściki

Ale " Koko Euro Spoko " pokazuje zamiast Polskę nowoczesną , Polskę sto lat wstecz... Wystarczy że drogi mamy - stare , bardzo stare :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm mi to tam obojętne...piosenka jest gówniana jak diabli,cała europa będzie miała zwałe jakby z dobrego kabaretu...

W sumie cały ten kraj mi obojętny, kultura,język...przeszłość, trudno, wszystko przeminie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, ja wypalam od paczki do dwóch dziennie . Przeważnie setki malboro i to czerwonych . Wieć nie jest u ciebie żle , a co do piosenki to też ją lubię , jeśli gra naszych piłkarzy , będzie tak dobra jak ta piosenka to wygraną mamy w kieszeń . Mało tego wiele pań obiecało , że jeśli Polska wygra mistrzostwa , wybiegną nago na ulice Warszawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_, nie wiesz że nie ma nowoczesnej Polski? to ułłuda, wyjdź na zewnątrz, w bogatszych miastach jeszcze jeszcze, a w najbiedniejszych aż pytasz się sam siebie czy to Polska? więc nie mów o nowoczesności bo do niej daleko, jest lepiej ale dalej nie super jak u Niemców. Stark, nic nie przeminie, człowiek może tak a reszta będzie biegła swoim trybem. Sorry panowie ale macie małe pojęcie o Polsce i świecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.