Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Miała lulać - Diablica :P

No mialam i dupa...odechciało mi się, jak zjem żelki to już na pewno pójdę spać, obiecuję :mrgreen:

-- 28 gru 2011, 22:49 --

Infamis, Śpię z Z.....

a lulam Bez....

:angel:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, dobranoc :papa:

ja się też wybieram,całą noc nie spałam a muszę jutro wcześnie wstać i czekać na telefon,ale za dobrze mi tu,żal odchodzić

-- 29 gru 2011, 01:23 --

umykam

dobranoc :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon, Piotrek zaraz znikam nie chciałem być sam nocą tu to nie jest przyjemne..pielegniarki mi tu tylko krzywde robią,czekam az mi kroplowka spadnie..tyle mam co im do dekoldów pozerkam..:D..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj tzn wczoraj miałem spokoj od badań bo na wyniki czekali..jeszcze..tyle ze dobre wyniki w moim przypadku to zle wiadomosci..bo nadal szukaja przyczyny tego ze anemia jest a krew gdzies ucieka..dzis czeka mnie kluczowe badanie...zobaczymy...tahela poprzytulalbym Cie ale glowa mnie boli i reka mi spuchla od wenflonu...mam uczulenie na to paskudztwo boli jak cholera..trudno...ale pisze z wami jestem b.dzielny..Piotrek czemu nie spisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela marudz ile wlezie to bardzo czesto pomaga, najwazniejsze napisac pierwszy wyraz a pozniej samo poleci zobaczysz :lol:

-- 29 gru 2011, 02:28 --

Mateusz podkladam swinie chinczykom i dlatego nie spie :lol:

pisze PDF tzn pliki z ktorych chinczycy maja drukowac, wstawiam specjalnie pulapki zeby im maszyny roz__balo :P

moge sobie tylko wyobrazic jak musi bolec, sam przez pare miesiecy lezalem pod kroplowka (ale dostawalem morfine i szlo wytrzymac)

a lekarze madrzy ludzie i na 100% znajda przyczyne zobaczysz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.