Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

petruszka, nie zna m Cię, ale to chyba nie jest styl życia, jaki sobie wymarzyłaś? Zresztą, jeśli nie oczekujesz współczucia, nie ma sprawy. To nie jest już pora na trudniejsze tematy ;).

styl zycia? wg ciebie jaki jest moj styl zycia?? pora dobra jak kazda inna...cholera jest 3 w nocy, nienawidze tej godziny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated,

no dziisaj dajemy czadu na nocnych hihi i dobrze,e tam odpływasz dopiero z agodizne będzie odpływ,zartuje jak odpływasz to moze Morfeusz wstal i jest nadzieja ze mnie sie tez pojawi

-- 13 lis 2011, 02:59 --

petruszka30,

no nie wiem u miie po 4 ty a Anglii a innym czasie jestes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka, nie będę teraz próbował oceniać Twojego stylu życia. Twoje życie, Twój wybór (choć nie zawsze jest to takie proste). Jeśli idzie o godzinę, u nas już po czwartej ;).

tahela, zaczynam obawiać się czy w tym stanie będę jeszcze zdolny nad tym czadem zapanować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie ma nikogo dzisiaj a ja dzisiaj akurat nie najlepiej a nawet pogadać nie ma z kim ee zrobię sobie tosta chociaż się boje reakcji mojego żołądka na to jedzonko, kurcze jakiś stan zagrozenia się do mnie przyczepił i wariacja zołądkowa i płacz,ani spać ani nic,

teraz ech, czekam az minie

no i dalej nikogo nie ma a to pech, kurna chata

-- 14 lis 2011, 03:11 --

a ja dalej spac nie moge a próbowałam, podenerwowana, zapłakana, myśląca :cry: , ee, a tu dalej pustki i sama ze sobą mogę sobie porozmawiać, wykończona jestem dzisaj naparawdę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.